mam problem z moim citroenem...

lookash_c

Pionier e-mobilności
Really? Jak pokazujemy fakty to fakty są PiSowskie ;)
Ale tak było. Takie czasy, że kominki w pałacach i na dworach były ogromne, bo załatwiało się tam potrzeby fizjologiczne :p
W Polsce wtedy królowały codzienne kąpiele i higiena? :->

lookash_c

Pionier e-mobilności
Jeżeli w IT i podobnych dziedzinach będziemy zasuwać tak jak dziś to ja jestem spokojny o nasz kraj, a wy sobie dalej rzucajcie TVPiS, karton itp. A najlepiej przenieście się do tych mitycznych Niemiec i tam trochę pomieszkajcie.
Rozumiem, że Twoja branża radzi sobie dobrze, ale gospodarka to nie tylko "IT i podobne dziedziny". To edukacja, ochrona zdrowia, firmy produkcyjne, etc.

vwir

Pionier e-mobilności

Jak to było? Niech jadą? A można było na przykład 2 milardy rocznie pchać w taki szpital zamiast w TVPiS. Albo zamiast w ostrołękę. Niestety, ale przykłady można mnożyć.

Bronek

Pionier e-mobilności
Koniak....?
Koniak przytoczony jako naciągany synonim zachodu ( Ruskie go uwielbiają a Paryż zawsze był ich pełen} przyjmuje się tak bezpośrednio jako faktycznie produkt francuski . Nie o Francję czy inny kraj zza Odry tu chodzi, tu piszemy o przynależności.
My ciągle mówimy, że jesteśmy częścią kultury zachodniej i musimy o tym mówić z uporem maniaka , bo za cholere, nikt by się nie kapnął iż tak jest.
Idealnie wciąga się nas w objęcia wschodniego sąsiada, który aż zaciera niedźwiedzie łapy, by nas uściskać.
Mam takie wrażenie jakby niektórzy przedstawiciele władzy byli tzw. śpiochami, agentami wpływu, i teraz NADSZEDŁ CZAS ICH AKTYWNOŚCI

Last edited: