MG4 Luxury 64kWh użytkowanie

cooler

Pionier e-mobilności
Po 3 latach z tm3, prawie kupiłem mg4 rwd, właśnie głównie na miasto.
Ja też, temat zabiło finansowanie, a potem miałem ciekawsze rzeczy do roboty, ale cały czas mi się te autko podoba. Jak będzie dobre finansowanie dla firm to biere.

pmlody

Pionier e-mobilności
Ja też, temat zabiło finansowanie, a potem miałem ciekawsze rzeczy do roboty, ale cały czas mi się te autko podoba. Jak będzie dobre finansowanie dla firm to biere.
No mi też finansowanie popsuło. Dlatego kupiłem nowy Y :D

cooler

Pionier e-mobilności
No mi też finansowanie popsuło. Dlatego kupiłem nowy Y :D
Może i dobrze, ja mam duże auto na trasę więc Y dla mnie za duży na miasto, a MG4 bardzo przypadł mi do gustu właśnie pod tym kątem.
Jeżeli Y z Berlina to może nie będziesz miał tylu przebojów co ja. Z kolei słucham że ludzie nie mają z MG problemów i trochę się łamię czy jednak nie pójść w tą stronę.

pmlody

Pionier e-mobilności
Może i dobrze, ja mam duże auto na trasę więc Y dla mnie za duży na miasto, a MG4 bardzo przypadł mi do gustu właśnie pod tym kątem.
Jeżeli Y z Berlina to może nie będziesz miał tylu przebojów co ja. Z kolei słucham że ludzie nie mają z MG problemów i trochę się łamię czy jednak nie pójść w tą stronę.
Z 3 z Chin też nie mam. A imho jest lepiej zrobiona niż y. I nie śmierdzi Niemcem, jak y ;)

Ev3

Pionier e-mobilności
U mnie też temat został zabity przez finansowanie.
Hyundai dał ze 2 razy lepsze warunki, dlatego temat MG jest już zakończony.

Michal

Moderator
Z 3 z Chin też nie mam. A imho jest lepiej zrobiona niż y. I nie śmierdzi Niemcem, jak y ;)
Wursty, kiszona kapusta i browary?

pmlody

Pionier e-mobilności

staarek

Fachowiec
MG to jednak jakby nie bylo, marka troche budzetowa, ale zrobilem prawie 90tys km MG5 bez wiekszych problemow. Nie sprawdzalem stanu baterii HV juz dosyc dlugo, ale ostatnio bylo chyba 94% i nie bardzo zauwazylem spadek zasiegu. Poza tym android auto/carplay przestaly dzialac i nie moga sobie z tym w serwisie poradzic. Po drodze popusla sie tez klima, ktora naprawili na gwarancji. Poza tym zero problemow, auto nas nigdy nie zawiodlo.

nabrU

Moderator