Model 3 - finansowanie 0%

Pedr

Pionier e-mobilności
dzis raczej kazda duza firma stosuje zryczaltowana oplate roczna
I oprócz tej opłaty rocznej dokłada inne niestety. Dodatkowe opłaty to w sumie drobnostka, ale ważniejszy jest kontakt i sprawna realizacja różnych spraw, które mogą pojawić się w trakcie umowy. Np. w poprzednim leasingu , który wybrałem ze względu na bardzo korzystną ofertę, przeprowadzenie cesji trwało 4 miesiące od momentu wyrażenia zgody przez leasing. I pomimo, że nie mieli żadnych opłat, to jak sobie przypomnę co tam się wyprawiało, to ciśnienie od razu up. A opinie SCM ma takie, że można mieć pewne obiekcje.

CyanAppl16

Posiadacz elektryka
Po moich doświadczeniach z różnymi leasingami, jestem w stanie zapłacić trochę więcej aby mieć spokój z bezsensownymi opłatami i dobry kontakt w razie jakiś potrzeb, ale tu nie ma co wybrzydzać. BTW czy można wykorzystać kasę za referrala przy zakupie samochodu?
Ja tez, ale tu roznica jest kilkanascie tysiecy miedzy ta oferta a innymi leasingami, wystarczy do rekompensaty roznych niedogodnosci.

solik

Pionier e-mobilności
I oprócz tej opłaty rocznej dokłada inne niestety. Dodatkowe opłaty to w sumie drobnostka, ale ważniejszy jest kontakt i sprawna realizacja różnych spraw, które mogą pojawić się w trakcie umowy. Np. w poprzednim leasingu , który wybrałem ze względu na bardzo korzystną ofertę, przeprowadzenie cesji trwało 4 miesiące od momentu wyrażenia zgody przez leasing. I pomimo, że nie mieli żadnych opłat, to jak sobie przypomnę co tam się wyprawiało, to ciśnienie od razu up. A opinie SCM ma takie, że można mieć pewne obiekcje.

kazdy leasing ma zle opinie bo trzeba placic raty i to niektorych ludzi mocno uwiera

mialem rozne firmy, nawet wynajem od zielonych i dopoki placisz terminowo w sumie nigdzie problemow nie ma a przeszedlem sciezki wyplat z oc sprawcy, z ac, cesje, zmiany harmonogramow

macieeq

Fachowiec
Za to wprowadzili ryczałt 229zł netto rocznie za obsługę umowy. Nie martw się, bank zawsze wyjdzie na swoje. :)

Taka opłata zazwyczaj występuje przy każdym leasingu. To czy jest wyszczególniona oddzielnie czy ukryta w prowizji jest inną kwestią 😉 W zwykłym Santander Leasing dla porównania jest to aktualnie 190,00 PLN (netto, rocznie).