Model 3 - finansowanie 0%

EU07

Zadomawiam się
Taka opłata zazwyczaj występuje przy każdym leasingu. To czy jest wyszczególniona oddzielnie czy ukryta w prowizji jest inną kwestią 😉 W zwykłym Santander Leasing dla porównania jest to aktualnie 190,00 PLN (netto, rocznie).
W poprzednim cenniku nie było opłaty rocznej, za to poszczególne pozycje miały niezerową cenę.

Hekamiah

Nowy na Forum
Hej, chciałem jedną rzecz doprecyzować bo przeczytałem cały wątek i nie znalazłem odpowiedzi. Korzystając z oferty Santandera na 0% na 3 lub 2,49% na Y nie możemy skorzystać z dofinansowania na Naszeauto?

boa

Posiadacz elektryka
Hej, chciałem jedną rzecz doprecyzować bo przeczytałem cały wątek i nie znalazłem odpowiedzi. Korzystając z oferty Santandera na 0% na 3 lub 2,49% na Y nie możemy skorzystać z dofinansowania na Naszeauto?
A skąd taki pomysł?

krzyss

Pionier e-mobilności
Czy wie ktoś może jak w tym finansowaniu finalnie z GAP? Jest obowiązkowe od Multirent czy można oddzielnie samemu, aby skorzystać z promocyjnego finansowania?
Niby obowiazkowy, ale na FB ktos pisal ze udalo mu sie wziac inny.

autorus

Posiadacz elektryka

Może faktycznie maja dobrze przebadany polski rynek i obniżka leasingu u nas lepiej złapie. Sam miałem robić zakup w 3 kwartale a tu takie rozważania na szybko wyskoczyły ..... ze sam nie wiem czy się nie złapię a im kwartał podbije.