Model 3 - finansowanie 0%

CyanAppl16

Posiadacz elektryka
Brak możliwości cesji to akurat dość istotny brak, bo w przypadku osoby, która nie chce wystawiać weksla in-blanco, ma największy wpływ na koszt całości. Gdyby nie było dotacji 30 tys. zł do zgarnięcia, to nie byłoby takiego dylematu.
W każdym razie dzięki, że o tym wspomniałeś, bo nie śledzę programu i nie wiedziałem, że pojawiła się taka możliwość, a to jest dokładnie mój przypadek.

Rozważam kilka leasingów i pewnie wygra ten, który uszględni cesję AC jako zabezpieczenie.

Last edited:

solik

Pionier e-mobilności
Czyli w domyslnej konfiguracji MojEauto jest weksel ale mozna zrobic cesje AC? Czy cesja AC wymagana jest zawsze

wxwx78

Zadomawiam się
dobra, jak zobaczyć całe warunki oferty ? Kusi mnie nowy Y z niskim/wysokim wykupem (leasing na jdg). Jak zobaczyć dokładne parametry oferty? Czy też muszę złożyć zamówienie aby je poznać?

bano92

Zadomawiam się
dobra, jak zobaczyć całe warunki oferty ? Kusi mnie nowy Y z niskim/wysokim wykupem (leasing na jdg). Jak zobaczyć dokładne parametry oferty? Czy też muszę złożyć zamówienie aby je poznać?
Zadzwoń/napisz do salonu. Na pewno przekierują Cię do partnera zajmującego się ofertami leasingowymi i prześle Ci szczegóły.

wxwx78

Zadomawiam się
Ogólnie to co jest w kalkulatorze online mniej więcej się zgadza z ofertą.
No nie wiem. Przykład. Nowy Y, AWD, 20", Ultra Red, biała tapicerka. 38534 PLN + 48 * 3690 netto przy niskim wykupie (ale jaki on jest) kontra 41771 + 48 * 2778 netto przy wysokim wykupie (znów nie wiadomo jaki).

CyanAppl16

Posiadacz elektryka
No nie wiem. Przykład. Nowy Y, AWD, 20", Ultra Red, biała tapicerka. 38534 PLN + 48 * 3690 netto przy niskim wykupie (ale jaki on jest) kontra 41771 + 48 * 2778 netto przy wysokim wykupie (znów nie wiadomo jaki).
Niski wykup to pewnie 1%. Te liczby się zgadzają bo razem wychodzi Ci 264500 vs 256890 czyli 3%, pewnie jak byś wpłacił 87000 to wyjdzie 2,49.