Rano, odgrzebalem maila do SCM bo juz wyliczalem 3 jakis czas temu i zapytalem o oferte na 0% to mi wyliczyli na parametrach o ktore pytalem kiedysA kiedy dostałeś tę ofertę?
Rano, odgrzebalem maila do SCM bo juz wyliczalem 3 jakis czas temu i zapytalem o oferte na 0% to mi wyliczyli na parametrach o ktore pytalem kiedysA kiedy dostałeś tę ofertę?
A cos ostatnio sie chyba zmienilo w tej kwestii... Tych nieszczesnych skladek zdrowotnych nie trzeba przypadkiem teraz placic podwojnie ?Prowadzenie JDG jak masz pełen etat kosztuje niewiele ;-)
zapłacić trochę więcej aby mieć spokój z bezsensownymi opłatami
I oprócz tej opłaty rocznej dokłada inne niestety. Dodatkowe opłaty to w sumie drobnostka, ale ważniejszy jest kontakt i sprawna realizacja różnych spraw, które mogą pojawić się w trakcie umowy. Np. w poprzednim leasingu , który wybrałem ze względu na bardzo korzystną ofertę, przeprowadzenie cesji trwało 4 miesiące od momentu wyrażenia zgody przez leasing. I pomimo, że nie mieli żadnych opłat, to jak sobie przypomnę co tam się wyprawiało, to ciśnienie od razu up. A opinie SCM ma takie, że można mieć pewne obiekcje.dzis raczej kazda duza firma stosuje zryczaltowana oplate roczna
Ja tez, ale tu roznica jest kilkanascie tysiecy miedzy ta oferta a innymi leasingami, wystarczy do rekompensaty roznych niedogodnosci.Po moich doświadczeniach z różnymi leasingami, jestem w stanie zapłacić trochę więcej aby mieć spokój z bezsensownymi opłatami i dobry kontakt w razie jakiś potrzeb, ale tu nie ma co wybrzydzać. BTW czy można wykorzystać kasę za referrala przy zakupie samochodu?
I oprócz tej opłaty rocznej dokłada inne niestety. Dodatkowe opłaty to w sumie drobnostka, ale ważniejszy jest kontakt i sprawna realizacja różnych spraw, które mogą pojawić się w trakcie umowy. Np. w poprzednim leasingu , który wybrałem ze względu na bardzo korzystną ofertę, przeprowadzenie cesji trwało 4 miesiące od momentu wyrażenia zgody przez leasing. I pomimo, że nie mieli żadnych opłat, to jak sobie przypomnę co tam się wyprawiało, to ciśnienie od razu up. A opinie SCM ma takie, że można mieć pewne obiekcje.
Mam aktualą tabelę i tam jest 0pln za zgodę na użyczenie.Tak na szybko jak patrzę w cennik usług dodatkowych Santandera, [...] zgoda na użyczenie osobie trzeciej 300zł
Za to wprowadzili ryczałt 229zł netto rocznie za obsługę umowy. Nie martw się, bank zawsze wyjdzie na swoje.Mam aktualą tabelę i tam jest 0pln za zgodę na użyczenie.
Za to wprowadzili ryczałt 229zł netto rocznie za obsługę umowy. Nie martw się, bank zawsze wyjdzie na swoje.![]()