Model 3 - finansowanie 0%

Pedr

Posiadacz elektryka
Po moich doświadczeniach z różnymi leasingami, jestem w stanie zapłacić trochę więcej aby mieć spokój z bezsensownymi opłatami i dobry kontakt w razie jakiś potrzeb, ale tu nie ma co wybrzydzać. BTW czy można wykorzystać kasę za referrala przy zakupie samochodu?

Pedr

Posiadacz elektryka
dzis raczej kazda duza firma stosuje zryczaltowana oplate roczna
I oprócz tej opłaty rocznej dokłada inne niestety. Dodatkowe opłaty to w sumie drobnostka, ale ważniejszy jest kontakt i sprawna realizacja różnych spraw, które mogą pojawić się w trakcie umowy. Np. w poprzednim leasingu , który wybrałem ze względu na bardzo korzystną ofertę, przeprowadzenie cesji trwało 4 miesiące od momentu wyrażenia zgody przez leasing. I pomimo, że nie mieli żadnych opłat, to jak sobie przypomnę co tam się wyprawiało, to ciśnienie od razu up. A opinie SCM ma takie, że można mieć pewne obiekcje.

CyanAppl16

Posiadacz elektryka
Po moich doświadczeniach z różnymi leasingami, jestem w stanie zapłacić trochę więcej aby mieć spokój z bezsensownymi opłatami i dobry kontakt w razie jakiś potrzeb, ale tu nie ma co wybrzydzać. BTW czy można wykorzystać kasę za referrala przy zakupie samochodu?
Ja tez, ale tu roznica jest kilkanascie tysiecy miedzy ta oferta a innymi leasingami, wystarczy do rekompensaty roznych niedogodnosci.

solik

Pionier e-mobilności
I oprócz tej opłaty rocznej dokłada inne niestety. Dodatkowe opłaty to w sumie drobnostka, ale ważniejszy jest kontakt i sprawna realizacja różnych spraw, które mogą pojawić się w trakcie umowy. Np. w poprzednim leasingu , który wybrałem ze względu na bardzo korzystną ofertę, przeprowadzenie cesji trwało 4 miesiące od momentu wyrażenia zgody przez leasing. I pomimo, że nie mieli żadnych opłat, to jak sobie przypomnę co tam się wyprawiało, to ciśnienie od razu up. A opinie SCM ma takie, że można mieć pewne obiekcje.

kazdy leasing ma zle opinie bo trzeba placic raty i to niektorych ludzi mocno uwiera

mialem rozne firmy, nawet wynajem od zielonych i dopoki placisz terminowo w sumie nigdzie problemow nie ma a przeszedlem sciezki wyplat z oc sprawcy, z ac, cesje, zmiany harmonogramow

macieeq

Zadomawiam się
Za to wprowadzili ryczałt 229zł netto rocznie za obsługę umowy. Nie martw się, bank zawsze wyjdzie na swoje. :)

Taka opłata zazwyczaj występuje przy każdym leasingu. To czy jest wyszczególniona oddzielnie czy ukryta w prowizji jest inną kwestią 😉 W zwykłym Santander Leasing dla porównania jest to aktualnie 190,00 PLN (netto, rocznie).