Model 3 performance właśnie dropnął

TomRS

Pionier e-mobilności
Do S i starej 3 są pakiety torowe, do HL też się może pojawi ?
pytanie tylko, czy na okazjonalne wizyty na torze ktoś chce czapkę pieniędzy wydać na taki zestaw. To jest poza tym worek bez dna - za chwile człowiek znajduje jeszcze kolejne elementy do podmiany na bardziej performance i zanim się obejrzysz, to władowałeś w te zmiany 100 tys pln ;) Przerabiałem ten temat budując dwa auta na tor. Finalnie wychodziło to drożej i gorzej niż kupno takiej zabawki torowej zaprojektowanej przez inżyniera w fabryce.

Last edited:

piotrpo

Pionier e-mobilności
TM3P, podobnie jak i większość "sportowych" samochodów z półki nie nadaje się do jazdy po torze w sensie zapierniczania przez te kilka-kilkanaście minut z kierowcą, który potrafi wycisnąć coś z samochodu. To nie oznacza, że to zły samochód. Jedynie tyle, że nie jest to samochód do sportu.

TomRS

Pionier e-mobilności
TM3P, podobnie jak i większość "sportowych" samochodów z półki nie nadaje się do jazdy po torze w sensie zapierniczania przez te kilka-kilkanaście minut z kierowcą, który potrafi wycisnąć coś z samochodu. To nie oznacza, że to zły samochód. Jedynie tyle, że nie jest to samochód do sportu.
dokładnie tak :)

inter

Pionier e-mobilności
Ile teraz trzeba czekać na TM3 LR nie ze stoku? Zamówiłem 4ry tygodnie temu i nie mam jeszcze vin.
Poczekasz, bo aktualnie żaden statek nie płynie do Kopru.

tom4cad

Zadomawiam się
A, ok to się dobrze składa bo mam zaplanowany urlop za 2 tygodnie i wolałbym go nie zakłócać ;-)
Czyli nie wcześniej niż za 4ry tygodnie.

inter

Pionier e-mobilności
A, ok to się dobrze składa bo mam zaplanowany urlop za 2 tygodnie i wolałbym go nie zakłócać ;-)
Czyli nie wcześniej niż za 4ry tygodnie.
Raczej początek 5-10 września. Napewno dalej będą opływać Afrykę.