Nie wiem na czym bazujesz bo nie chce mi się całości czytać ale radzę przy takiej kwocie doradcy zapytac bo głupoty zrobisz i będzie płacz …
Nie wiem na czym bazujesz bo nie chce mi się całości czytać ale radzę przy takiej kwocie doradcy zapytac bo głupoty zrobisz i będzie płacz …
podejrzewam że też tak luźno podchodzisz do vat
placz będzie większy moj
Moj sasiad ma firme samochodowa (handel) i od lat tak rozlicza. Kontrole byly i jest lala.Nie wiem na czym bazujesz bo nie chce mi się całości czytać ale radzę przy takiej kwocie doradcy zapytac bo głupoty zrobisz i będzie płacz …
podejrzewam że też tak luźno podchodzisz do vat
placz będzie większy 😀
wierzyć mi się nie chce z tymi kontrolami, że to przezzło ale to Twoja kasa i Twoja decyzjaMoj sasiad ma firme samochodowa (handel) i od lat tak rozlicza. Kontrole byly i jest lala.
Wiec nie ma nad czym plakac + nie mozna dawac sie dymac. Trzeba wykorzystywac przepisy do konca jak sa mozliwosci i tyle.
a czy ty przypadkiem nie mylisz pojęć ???Moj sasiad ma firme samochodowa (handel) i od lat tak rozlicza. Kontrole byly i jest lala.
Jak są w inventory o takich samych parametrach to biorą z inventory. Tak w ogóle to Tesla nigdy nie bierze zamówień konkretnych "na produkcję" - oni wszystko produkują do inventory, dlatego czasem zdarza się, że jakiś kolor jest szybko, a na inny trzeba długo czekać (bo robią go później i w mniejszych ilościach).Wiecie czy zamawiajac jako zamowienie niestandardowe, auta sa dawane na produkcjie czy brane z inventory?
W nowym X w konfiguratorze sa nowe lampy przednie a w inventory nie (sa tylko ok 3szt)
Ja mam serwis samochodowy wiec u mnie tez taka opcja graNajem dla klienta etc.