solik

Pionier e-mobilności
arval rozsyla maile informujace, ze otrzymali srodki od BOS za samochody wydane w ramach dotacji :) taki niby maja obowiazek informacyjny

nie ma co, auto odebrane w lutym

Halczyn

Zadomawiam się
Tak, tez dostalem. Dopytalem nawet czy dostali kasę razem z opłata transferową, otrzymalem odpowiedz twierdzaca. A pytalem, bo juz 2 razy probowali mnie za to zwindykowac

solik

Pionier e-mobilności
Napisz na to reklamacje ze czujesz sie nieslusznie nekany, ja za to dostalem 500 zl netto upustu na fakturze wyzej wklejalem chyba

Halczyn

Zadomawiam się
Jak mi wystawią fakturę to im wtedy napisze reklamacje, póki co straszyli mnie sms'ami i mailowo.

turez

Zadomawiam się
Na spokojnie. Mi ściągnęli bo mieli stałe zlecenie. Napisałem na bok, ale przez dwa miesiące je byli w stanie się merytorycznie ustosunkować. W końcu dostałem info od handlowca i go, że zwrócą opłatę transferowa jak dostaną kasę z BOS. Co nie wyklucza, że warto się schylić po 5 stówek z reklamacji👍

italiano1991

Nowy na Forum
Dostalem FV od Arvalu na 36k tys okolo lacznie oraz do tego zalaczniku moj elektryk + transferowa na okolo 27,5k lacznie. Rozumiem, ze Arval pobierze mi z konta tylko roznice???

Vangass

Posiadacz elektryka
Jakies nowosci? U mnie nadal nic. Zastanawiam sie intensywnie nad zmiana na tesle 3 lub y.
U mnie też nic.
I też myślę nad TMY ale... Wynajem 500 zł /msc więcej niż EV6 (w moim przypadku) a leasing 127% (60 msc). Średnio się to kalkuluje.
Poza tym wolę EV6 a żona nie wiem czy by sobie poradziła z tesla ;).