solik

Pionier e-mobilności
A w Arvalu mozna zrobic zmiane zamowienia na kogos innego po starej cenie? Jak komus sie nie chce na EV6 czekac to ja moge :D

Halczyn

Zadomawiam się
Czy ktoś z was próbował w Arvalu skorzystać z opcji samochód spalinowy na wakacje? W Zeszłym tygodniu złożyłem zapytanie o dostępność, odpowiedź miałem dostać następnego dnia -dzisiaj otrzymałem informację abym sprawdził swój Kontrakt czy on zawiera taką możliwość, bok arvala nie widzi bym takową miał.

Last edited:

Halczyn

Zadomawiam się
Znalazlem w mailach info od Handlowca , ze to opcja w standardzie, wyslalem im screena gdzie doprecyzowuje usluge

PioWi

Zadomawiam się
Czy ktoś z was próbował w Arvalu skorzystać z opcji samochód spalinowy na wakacje? W Zeszłym tygodniu złożyłem zapytanie o dostępność, odpowiedź miałem dostać następnego dnia -dzisiaj otrzymałem informację abym sprawdził swój Kontrakt czy on zawiera taką możliwość, bok arvala nie widzi bym takową miał.
A tak z ciekawości spytam gdzie sie wybierasz że chcesz nie na prad ? Od strycznia zrobiłem 17 tys km i nie miałem nigdy problemu

Halczyn

Zadomawiam się
E-c4 zapakowanym realnie przy 100-110 na tempomacie przejade od 100% do rozladowania jakies 200 km, kilometrow mam do zrobienia wiecej i to autostradowych, a akurat w tej wycieczce nie mam weny na 100km/h autostrada :)

Halczyn

Zadomawiam się
Arval twierdzi, ze nie ma tej tego w kontrakcie, troche jak w misiu " nie mamy Pana płaszcza i co nam Pan zrobi" - proponują modyfikacje kontraktu za dodatkowe 230 netto/mc.

olejek

Zadomawiam się
Dawno nikt nie pisał to wrzucę swoje 5 groszy. 2 czerwca auto zarejestrowane (Ev6). Pech chciał że 5go wyjeżdżałem na ponad 2tyg wakacje. Myślę sobie wrócę to zaraz odbiorę auto. To był błąd. Auto nadal nie jest gotowe do odbioru. Okazuje się że jest wstrzymane bo Arval czeka za decyzją odnośnie dotacji mimo, że umowę podpisywałem z 20 miesięcy temu i miałem informacje z Arvala o przyznaniu dotacji. Cyrk