Wymieniali na nowego w tej cenie? ;-)112000 PLN brutto za Citroena E-C4
Wymieniali na nowego w tej cenie? ;-)112000 PLN brutto za Citroena E-C4
Trochę to tak wygląda.Nie do konca rozumiem, miales dostac dotacje ale jej nie dostales i arval Cie sciga o 27kzl ?
Ale oni sciezke dla leasingow zamkneli w lipcu, a mamy luty, jakie ty masz terminy ?Trochę to tak wygląda.
Czy nie dostałem czy dostanę - nie wiadomo.
Nie ukrywam, że wpłata 27k z własnej kieszeni podważa ekonomiczny sens wszystkiego, tym bardziej, że umowa z Arvalem była inna... Właśnie siedzę i czytam.
Nie w lipcu tylko w sierpniu (23) ale to w tym przypadku nie wiele zmienia...Ale oni sciezke dla leasingow zamkneli w lipcu, a mamy luty, jakie ty masz terminy ?
Może i zamknęli, ja podpisałem umowę wynajmu i dostałem auto w kwietniu, przez dwa miesiące dopraszałem się co z umową dotacji, zostałem olany, przypomniali sobie w październiku.... Dostali umowę i dwa dni później dostałem pierwszego maila o windykacji.Ale oni sciezke dla leasingow zamkneli w lipcu, a mamy luty, jakie ty masz terminy ?
Pewnie ktos niedopilnowal i nie zlozyli dokumentow, a teraz przepadlo.Może i zamknęli, ja podpisałem umowę wynajmu i dostałem auto w kwietniu, przez dwa miesiące dopraszałem się co z umową dotacji, zostałem olany, przypomniali sobie w październiku.... Dostali umowę i dwa dni później dostałem pierwszego maila o windykacji.
Średnio jeden email i jeden sms dziennie, co drugi dzień rozmowa telefoniczna, teraz doszły smsy flash. Treść w stylu "Czy masz już blokadę zapłonu?".
Nie ukrywam, że trochę mnie to denerwuje, Arval mnie zlewa ciepłym moczem, w tym tygodniu idę do prawnika, może cos poradzi.