wacu

Zadomawiam się
Duzo aut na placu do odbioru?
W miejscu wydania widziałem tylko jedną Teslę, tą moją, pozostałe to różne pojazdy flotowe (sporo aut), ale wydanie jest w innym miejscu niż duży plac (druga strona drogi) a sam plac był zamknięty i wejść tam nie mogłem, ale z daleka widziałem inne Tesle we wszelakich konfiguracjach, no ale to z daleka, więc nie liczyłem ;)

krzyss

Pionier e-mobilności
Auto odebrane, pierwsze ładowanie na SuC za mną, naklejkę Arval dał białą i na szybie, w mojej ocenie słabe miejsce bo zasłania mi trochę drogi we wstecznym lusterku (fotka załączona)
Co za debile na sciezki ogrzewania dali naklejke ?
Ciekawe jak to beda chcieli usunac to czy bedzie to mozliwe.
Zaslania tez droge… wez suszarke odklej to i kup naklejke przezroczysta na przedni prawy blotnik czy drzwi.

Cav

Pionier e-mobilności
Auto odebrane, pierwsze ładowanie na SuC za mną, naklejkę Arval dał białą i na szybie, w mojej ocenie słabe miejsce bo zasłania mi trochę drogi we wstecznym lusterku (fotka załączona)
Gratulacje, to jest auto z tej promocyjnej serii w Arvalu?

krzyss

Pionier e-mobilności
No i gratulacje ! Prawde mowiac nie wierzylem ze ktos z dofinansowaniem w tym kwartale odbierze jakas tesle :)

Quba88

Posiadacz elektryka
Co za debile na sciezki ogrzewania dali naklejke ?
Ciekawe jak to beda chcieli usunac to czy bedzie to mozliwe.
Zaslania tez droge… wez suszarke odklej to i kup naklejke przezroczysta na przedni prawy blotnik czy drzwi.
Po co mu to odklejanie jak za 3 lata odda auto do Arvala i to bedzie ich problem. Poza tym jak naklei na blotnik Arval sie przy odbiorze moze przyczepic ze uszkodzenia lakieru.

wacu

Zadomawiam się
Po co mu to odklejanie jak za 3 lata odda auto do Arvala i to bedzie ich problem. Poza tym jak naklei na blotnik Arval sie przy odbiorze moze przyczepic ze uszkodzenia lakieru.
Przeszkadza trochę w widoczności niestety

krzyss

Pionier e-mobilności
Widocznosc do tylu w tesli i tak jest beznadziejna, i dla mnie ta naklejka w tym miejscu to chory pomysl, naklejka na blotniku wielkiej szkody raczej nie zrobi, zwlaszcza przezroczysta, ale polerowac bedzie trzeba.
Ja bym formalnie napisal do arvala ze naklejka w tym miejscu ogranicza widocznosc i czy moge ja przeniesc w inne miejsce na wlasny koszt.

wacu

Zadomawiam się
Widocznosc do tylu w tesli i tak jest beznadziejna, i dla mnie ta naklejka w tym miejscu to chory pomysl, naklejka na blotniku wielkiej szkody raczej nie zrobi, zwlaszcza przezroczysta, ale polerowac bedzie trzeba.
Ja bym formalnie napisal do arvala ze naklejka w tym miejscu ogranicza widocznosc i czy moge ja przeniesc w inne miejsce na wlasny koszt.
Taki jest plan