Muskizmy - czyli co Elon dzisiaj powiedział

Makus

Pionier e-mobilności
Weszliśmy w nową erę dezinformacji z drzwiami, pomyślałem, że warto podzielić się niektórymi ze złotych myśli Elona. Może powstanie kronika upadku, nie wiem tylko czy Elona czy Demokracji czy „tylko” USA.

Mądrość na dziś - Elon twierdzi, że USAID, organizacja pomocowa która pomagała w wielu biednych krajach zwalczać głód, leczyć uchodźców, etc. fundowała stworzenie COVID-19.

Attachments

• IMG_2511.jpeg
    IMG_2511.jpeg
    197,1 KB · Liczba wyświetleń: 170
  • IMG_2512.jpeg
    IMG_2512.jpeg
    81,3 KB · Liczba wyświetleń: 167

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Elon wyłączy Ukrainie starlinki 1 marca.

Czuję się, jakbym kupił garbusa od słynnego niemiecko-austriackiego malarza w sierpniu 1939.

Mam serio wyrzuty sumienia. @OldSeb dobrze zrobiłeś.

Do tego już 2 miesiące nie jeździłem teslą i bardziej koncentruję się na wadach, niż entuzjaźmie z jazdy.

Ciężko czekać na dostawę samochodu dawno już opłaconego. Pewnie gdyby te pieniądze pracowały, czułbym się lepiej, że elon jeszcze nie ma mojej kasy do zabawy w naziola.

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Skąd ta informacja?
Widziałem ją w kilku miejscach na elonexie, ale w google tego nie znajduję.

To też piękny przykład, co elon zrobił z twitterem. Dezinformacja i fejk newsy, gdy wcale takich kont nie śledzę. Muska też nie, a jednak pojawiają mi się jego posty i w świetle tego co sam pisze ten news o wyłączeniu starlinków brzmiał prawdopodobnie.

I jest to możliwe, w końcu zrobił podaj dalej z posta trumpa o Zełeńskim dyktatorze, który rozpętał wojnę z Rosją.

umcus

Pionier e-mobilności
Myślę, że pojawianie się postów tego-ktorego-imienia-nie-wolno-wymawiać wiąże się z obserwowanymi. Ja na twitterze widziałem może raz jego post, a mam tam konto od 7 lat. Ale żeby nie było za pięknie, to z uporem maniaka pojawiają mi się reklamy Starlinka. I ja wiem, że mam kiepskie łącze, ale ileż można ;)