Muskizmy - czyli co Elon dzisiaj powiedział

Makus

Pionier e-mobilności
Weszliśmy w nową erę dezinformacji z drzwiami, pomyślałem, że warto podzielić się niektórymi ze złotych myśli Elona. Może powstanie kronika upadku, nie wiem tylko czy Elona czy Demokracji czy „tylko” USA.

Mądrość na dziś - Elon twierdzi, że USAID, organizacja pomocowa która pomagała w wielu biednych krajach zwalczać głód, leczyć uchodźców, etc. fundowała stworzenie COVID-19.

Attachments

• IMG_2511.jpeg
    IMG_2511.jpeg
    197,1 KB · Liczba wyświetleń: 166
  • IMG_2512.jpeg
    IMG_2512.jpeg
    81,3 KB · Liczba wyświetleń: 163

daniel

Señor Meme Officer
Żartujesz? Jakoś wszystko sobie tak łatwo racjonalizujesz bez głębszej refleksji.

Wiesz ile dają giganci? Po kilkaset tysięcy, a nie jak Elon kilkaset milionów. A jak już wymieniłeś Sorosa to dopisz jeszcze Reptilian.

To teraz, który z tych wyżej wymienionych dostał posadę i zarządza jak Musk?
Jeśli myślisz, że nie ma takich co wydają więcej niż kilkaset tysięcy dolarów to mam złe wieści.

Bill Gates dał 50 mln na kampanię. Bloomberg też dał 50 mln.
Bezos w swojej gazetce zakazał pisania dobrze o Harris.

Wiesz, że JD Vance to taki pachołek Petera Thiela? A Peter Thiel to kto?
Masz odpowiedź kto dostał posadę.

A teraz wielki ból tyłka, że ktoś ich pokonał w grze, którą sami stworzyli.

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
To teraz, który z tych wyżej wymienionych dostał posadę i zarządza jak Musk?
Tylko w DOGE może podejmować decyzje, ale nawet tam nie jest jedynym szefem. Z kolei DOGE wyłącznie może doradzać - nie ma żadnej realnej władzy.

Twoje komentarze świadczą o tym, że albo bardzo słabo się orientujesz, albo realizujesz jakąś misję

pawel pawel

Zadomawiam się
Ale o co chodzi i co prezydent Warszawy ma wspólnego z PKP, PP i terenami zalanymi przez powódź?

Tak ludźmi niewykształconymi, którzy nie mają dostępu do alternatywnych informacji i nie mają zdolności do logicznej analizy można łatwo manipulować. Np można ich przekonać żeby wyrzucili 100 tys przez okno lub wmówić im, że najlepszym lekasrtwem na odrę jest witamina C.
No tak ....wiceprzewodniczący rządzącej parti nie ma z rządem nic wspólnego.... przekonałeś mnie.
Żartowałem. Przecież to ******* jest jak mówił Ziemkiewicz. Dostaje pytania i odpowiedzi dzień wcześniej, uczy się ich i wychodzi na ęteligenta. Dlatego tak boi się nieustawionych debat....

Last edited:

Makus

Pionier e-mobilności
No tak ....wiceprzewodniczący rządzącej parti nie ma z rządem nic wspólnego.... przekonałeś mnie.
Żartowałem. Przecież to ******* jest jak mówił Ziemkiewicz. Dostaje pytania i odpowiedzi dzień wcześniej, uczy się ich i wychodzi na ęteligenta. Dlatego tak boi się nieustawionych debat....
Szczegolnie w debatach gdzie kandydaci sobie zadaja pytania, dzien wczesniej przesylaja mu pytania ktore mu zadadza :D