Ke?Dory, to Ty?
Tak tak, w wysokości dotacji.....Już pomijam, że generalnie to nawet ta Tesla głupia nie jest i jak się pojawi odpowiedni klient, to zniżkę dostanie:
Zejdź na ziemię.
Ke?Dory, to Ty?
Tak tak, w wysokości dotacji.....Już pomijam, że generalnie to nawet ta Tesla głupia nie jest i jak się pojawi odpowiedni klient, to zniżkę dostanie:
O czym jest dyskusja pokazuje tytuł wątku.Zatem podsumowując dyskusję o grupie VW, bo o tym ona była od początku
Dobrze wiedzieć że jestem niezwykły...Zwykły Kowalski nie kupuje nowych samochodów.
Jak mają iść masowo, to sensowniej byłoby odwrócić założenia.
(3) pytanie poboczne, czy na te 1200 zł zaliczki dostaje się fakturę, czy to jakoś znika, i idze faktura na całość po przeleaniu reszty przed odbiorem?
Kupuj teraz. Nawet Tesla obniża ceny, jak reszta z końcem roku.Mam pytanie, czy dobrze zrozumiałem natłok informacji.
1. Czy żona kupując teraz jako JDG teslę za gotówkę może dostać 27 000 zł? Bo tylko na leasing miało zabraknąć pieniędzy, ale JDG i gotówka rzadko pojawia się w wiadomościach na ten temat.
2. Rozumiem, że od 1 lutego będzie to 30 000 zł, tylko wciąż nie ma 100% pewności (a jedynie 90%), że samochody kupione przed 1 lutego będą mogły być obsłużone nowym programem?
(3) pytanie poboczne, czy na te 1200 zł zaliczki dostaje się fakturę, czy to jakoś znika, i idze faktura na całość po przeleaniu reszty przed odbiorem?
Na model 3 nie ma od kilku miesięcy żadnej nowej promocji, poza referealem, czekałem na darmowe SuC i się nie doczekałem. Sprawdzam codziennieJeśli Twoja żona kupi teraz za gotówkę, to będzie mogła złożyć wniosek o dotację w programie ME 1. Zamknięta (zawieszona do uruchomienia ME 2) jest właśnie ścieżka leasingowa, na której Wam tak czy inaczej nie zależy.
Jeśli program ME 2 ruszy, to może i będzie nieco większa dotacja, ale to raczej teraz pojawiają się lepsze oferty, więc jeśli żona chce kupić właśnie za gotówkę, to właśnie w tej chwili może być lepiej niż w nowym roku.
Jeśli jakieś samochody zakupione przed ME 2 będą obsługiwane, to raczej tylko te z leasingu.