Sprzedaż większości nowych aut nie licząc flot to leasing na jeg.Ale tylko dla jdg.
A to im sprzedaży nie zrobi.
Sprzedaż większości nowych aut nie licząc flot to leasing na jeg.Ale tylko dla jdg.
A to im sprzedaży nie zrobi.
Skąd to przekonanie?Sprzedaż większości nowych aut nie licząc flot to leasing na jeg.
Tutaj masz rację. Nie ma danych w rozbitych na floty JDG.Skąd to przekonanie?
Wszyscy trąbią, że jednak to większe firmy robią rynek.
Tyle, że VW zrobił gigantyczne obniżki/promocje na modele IDx (pewnie dlatego, że powiedzieć, że ich ceny były absurdalnie wysokie, to jak nic nie powiedzieć). Inna sprawa, że dopiero ID7 jest samochodem na poziomie, ID4 i 5 nadal są porażką. Obstawiam, że zmniejszą rabaty, spróbują wykorzystać fakt, że 225 brutto stało się teraz netto.
Też tak uważam, jak mają iść masowo to zwykłego Kowalskiego powinno się forować.To jeszcze kryterium dochodowości. Przecież wiadomo, że aby uratować środki z KPO trzeba pomóc tym, którzy 10 lat zbierają kasę, aby kupić nowy samochód.
Jeśli jest wymóg aby samochód nie był wcześniej zarejestrowany - czyli miał mieć tablice profesjonalne, to Tesla odpada. Nie wiem czy coś się zmieniło, ale demo, którą jechałem była na zwykłych tablicach. Poza tym w samochodzie na tablicach dealerskich zawsze musi być pracownik firmy - Tesla nie mogłaby ich udostępniać klientom do samodzielnych jazd.Może szanowni wiedzą czy są już gdzieś jakieś dokładniejsze informacje o tych autach Demo z przebiegiem max 6000 km.
Nowy z przebiegiem = wcześniej nie rejestrowany. Mniemam, że ten "konkretny" to demo na normalnych blachach.Może szanowni wiedzą czy są już gdzieś jakieś dokładniejsze informacje o tych autach Demo z przebiegiem max 6000 km. Pierwsze info mówiło, że nie mogłyby być zarejestrowane wcześniej (tablice dealerskie), a teraz w artykułach czytam tylko o nowych z przebiegiem do 6000km, więc ogólnie nie wiadomo do końca. Bo akurat myślę o takim konkretnym egzemplarzu czy by go nie zabookować.
O ile pamiętam regulamin miał być do końca 2024.Te regulaminy to opublikują raczej dopiero w lutym 2025?
Zwykły Kowalski nie kupuje nowych samochodów.Też tak uważam, jak mają iść masowo to zwykłego Kowalskiego powinno się forować.