Wychodzi na to ze tak, tylko każdy samochod musi mieć jednego właściciela.Czy przy wspólności majątkowej z żoną możemy otrzymać dopłatę na dwa auta? Osobno ja i osobno żona?
Wychodzi na to ze tak, tylko każdy samochod musi mieć jednego właściciela.Czy przy wspólności majątkowej z żoną możemy otrzymać dopłatę na dwa auta? Osobno ja i osobno żona?
Sroczyński i wszystko jasne.![]()
Zabrać wyborcom PiS, dać swoim. Jak rząd dzieli zielone dotacje [WYWIADY SROCZYŃSKIEGO]
- Zmiany w programach rządowych są głównie po to, żeby przekierować strumień pieniędzy bardziej w stronę wyborców rządu, a nie po to, żeby cokolwiek naprawić. Ten trend, że polityka bierze górę nad rozsądkiem, widać też w nowym programie dopłat do samochodów elektrycznych. Mój znajomy, który...wiadomosci.gazeta.pl
Raczej "Bartłomiej Orzeł" to on stawia tezySroczyński i wszystko jasne.
Ale Sroczyński firmuje. Populistyczno - nihilistyczny misz masz. I jeszcze ten quasi prowokacyjny tytuł Zabrać wyborcom pis dać po. Fuj.Raczej "Bartłomiej Orzeł" to on stawia tezy
Tytuł jest po to zeby sie klikało, ważniejsze tezy z artykułuAle Sroczyński firmuje. Populistyczno - nihilistyczny misz masz. I jeszcze ten quasi prowokacyjny tytuł Zabrać wyborcom pis dać po. Fuj.
Jasne, ciekawy wątek o naganiaczach. No ale jak można w poważnym medium porównywać programy dofinansowujące zakup auta - że ten był dla pisu a tamten dla po. Jeśli iść tym tropem - to czyim wyborcą były firmy obecnie wyłączone z dopłat?Tytuł jest po to zeby sie klikało, ważniejsze tezy z artykułu
Pewnie po tym co w dowodzie jest w polu B i adnotacjach "pierwsza rejestracja w kraju"Cześć
Czy ktoś wie w jaki sposób są weryfikowane wymagania dotyczące punktu:
- "nowy samochód" (czyli do 6000km + niezarejestrowany lub na tablicach dealerskich)
dla samochodów zakupionych za granicą (np. Niemcy)?
Pewnie będą sprawdzać CEPIK.Pewnie po tym co w dowodzie jest w polu B i adnotacjach "pierwsza rejestracja w kraju"
A co ma w tym polu auto na tablicach dealerskich? (dlaczego pierwsza rejestracja w kraju?)Pewnie po tym co w dowodzie jest w polu B i adnotacjach "pierwsza rejestracja w kraju"