Zszywaczxxx

Nowy na Forum
Cześć, piszę dla informacji jak przetwarzane są wnioski.
Mój wniosek ma numer 953 i wypełniony był 26.02.25r, dzisiaj dostałem informację o konieczności aktualizacji wniosku o drobne poprawki. Aktualizację wykonałem, jak tylko będę miał informację co dalej to dam znać.

Pozdrawiam.

Lelon

Nowy na Forum
a dostarczaliście potwierdzenie opłacenie polisy ubezpieczeniowej? W jakiej formie?
Auto w najmie, wiec to firma leasingowa wszystko ogarnia... nie mam dostępu do przelewu za ubezpieczenie

eimi

Pionier e-mobilności
wniosek z lutego, dwa razy po poprawkach - ostatnie z połowy maja, koniec maja finalna akceptacja, w tym tygodniu dostarczyłem weksel, czekam na wypłatę.

MarcinIKS

Zadomawiam się
a dostarczaliście potwierdzenie opłacenie polisy ubezpieczeniowej? W jakiej formie?
Auto w najmie, wiec to firma leasingowa wszystko ogarnia... nie mam dostępu do przelewu za ubezpieczenie
Miałem podobną sytuację, pisałem w tym wątku. Jeśli masz podobnie jak ja i jesteś wpisany na polisie jako użytkownik pojazdu to zgłoś się do firmy ubezpieczeniowej. Wystawią Ci pisemko informujące, że polisa jest opłacona.

umcus

Pionier e-mobilności
Można zgłosić się do programu tylko po odbiorze auta, i po ogarnięciu weksla ?
Po odbiorze dowodu rejestracyjnego - do podpisania umowy musisz mieć twardy dowód, ale niektórzy zgłaszali z miękkim, a później uzupełniali wniosek (czy to przejdzie - HGW). Weksel dopiero po podpisaniu umowy.