UseYbrain
Posiadacz elektryka
Dzień dobry
1.Chciałbym dodać kilka punktów po drodze do miejsca docelowego (przystanki). Czy można to zrobić w nawigacji fabrycznej?
2. Czy będzie kiedys Apple CarPlay?
3. Jak się włącza/wyłącza nawiewy lewy bądź prawy?
Żona odebrała swoją ja zamawiam Y jak tylko się pojawi na stronie. Jestem oczarowany! (Lekko odstaje mi zderzak i jedna lampa) - Leję na to! 3mm nie przesłania mi Rocket Science tego auta. To jest kosmos normalnie. W życiu jest nie kupię spaliniaka a Tesla generalnie wśród elektryków to taki Apple w porównaniu do Androida. Wszystko dzieje się automatycznie prawie. I po prostu działa! Już mi się nie chce klikać nawet zeby sprawdzać
jeździłem/testowałem: I3, I3s, Id3, EQC, EQA, eGolga, Enyaq. Nawet się zastanawiałem nad Enyaq DOPÓKI NIE WSIADŁEM DO TESLI (wcześniej nawet nie siedzieliśmy w niej
))). Po prostu kliknąłem w aplikacji kup i kupiłem
właśnie wracamy po odbiorze do domu przez kilka większych miast. Warszawa>Łódź>Poznań>Gdańsk.
Pozdrawiam serdecznie
UseYbrain
1.Chciałbym dodać kilka punktów po drodze do miejsca docelowego (przystanki). Czy można to zrobić w nawigacji fabrycznej?
2. Czy będzie kiedys Apple CarPlay?
3. Jak się włącza/wyłącza nawiewy lewy bądź prawy?
Żona odebrała swoją ja zamawiam Y jak tylko się pojawi na stronie. Jestem oczarowany! (Lekko odstaje mi zderzak i jedna lampa) - Leję na to! 3mm nie przesłania mi Rocket Science tego auta. To jest kosmos normalnie. W życiu jest nie kupię spaliniaka a Tesla generalnie wśród elektryków to taki Apple w porównaniu do Androida. Wszystko dzieje się automatycznie prawie. I po prostu działa! Już mi się nie chce klikać nawet zeby sprawdzać
Pozdrawiam serdecznie
UseYbrain