Nawigacja: jak dodać przystanek.

UseYbrain

Posiadacz elektryka
Dzień dobry
1.Chciałbym dodać kilka punktów po drodze do miejsca docelowego (przystanki). Czy można to zrobić w nawigacji fabrycznej?
2. Czy będzie kiedys Apple CarPlay?
3. Jak się włącza/wyłącza nawiewy lewy bądź prawy?
Żona odebrała swoją ja zamawiam Y jak tylko się pojawi na stronie. Jestem oczarowany! (Lekko odstaje mi zderzak i jedna lampa) - Leję na to! 3mm nie przesłania mi Rocket Science tego auta. To jest kosmos normalnie. W życiu jest nie kupię spaliniaka a Tesla generalnie wśród elektryków to taki Apple w porównaniu do Androida. Wszystko dzieje się automatycznie prawie. I po prostu działa! Już mi się nie chce klikać nawet zeby sprawdzać :) jeździłem/testowałem: I3, I3s, Id3, EQC, EQA, eGolga, Enyaq. Nawet się zastanawiałem nad Enyaq DOPÓKI NIE WSIADŁEM DO TESLI (wcześniej nawet nie siedzieliśmy w niej:)))). Po prostu kliknąłem w aplikacji kup i kupiłem :) właśnie wracamy po odbiorze do domu przez kilka większych miast. Warszawa>Łódź>Poznań>Gdańsk.
Pozdrawiam serdecznie
UseYbrain

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Dzień dobry
1.Chciałbym dodać kilka punktów po drodze do miejsca docelowego (przystanki). Czy można to zrobić w nawigacji fabrycznej?
Żona odebrała swoją ja zamawiam Y jak tylko się pojawi na stronie. Jestem oczarowany! (Lekko odstaje mi zderzak i jedna lampa) - Leję na to! 3mm nie przesłania mi Rocket Science tego auta. To jest kosmos normalnie. W życiu jest nie kupię spaliniaka a Tesla generalnie wśród elektryków to taki Apple w porównaniu do Androida. Wszystko dzieje się automatycznie prawie. I po prostu działa! Już mi się nie chce klikać nawet zeby sprawdzać :) jeździłem/testowałem: I3, I3s, Id3, EQC, EQA, eGolga, Enyaq. Nawet się zastanawiałem nad Enyaq DOPÓKI NIE WSIADŁEM DO TESLI (wcześniej nawet nie siedzieliśmy w niej:)))). Po prostu kliknąłem w aplikacji kup i kupiłem :) właśnie wracamy po odbiorze do domu przez kilka większych miast. Warszawa>Łódź>Poznań>Gdańsk.
Pozdrawiam serdecznie
UseYbrain
1. nie ma tej opcji, ale wkrótce będzie
2. nie ma i nie zanosi się
3. jeśli fotel pasażera nie jest obciążony, jego nawiew się wyłącza ;)

krzyss

Pionier e-mobilności
Dzień dobry
Pozdrawiam serdecznie
UseYbrain
Gratulacje !
Nie da sie dodawac przystankow. Podobno maja to wprowadzic. AppleCar nie sadze zeby kiedys sie pojawilo a szkoda :(

Last edited:

newbe

Posiadacz elektryka
Dlaczego mi każe ruszać kierownicą co 30/60s jak mam nowe oprogramowanie już? Kamera nie działa ?
Ta kamera została uruchomiona żeby kierowca nie stosował ciężary na kierownicę lub inne ustrojstwa do samozabójstwa.
Trzeba fotel i kierownicę ustawić tak żeby ręką mogła wygodnie leżeć na kierownicy cały czas. Jak to jest najlepsze miejsce gdzie położyć rękę to po co ją odrywać więcej niż na 15 sekund?
Poza tym to tylko Bronek z żoną mają farta na jazdę beż trzymanki w Polsce.

Bronek

Pionier e-mobilności
Mieli farta. Ale u mnie wystarczy palec położyć na kierownicy, komplenie bez dociskania. Ciekawe czy stopień oporu jest ustawiany programowo czy przypadkowy ? Czy zależy od ustawienia np komfort?