Niebezpieczna sytuacja po serwisie w Tesla Warszawa

Michal

Moderator
Ja tylko czekam na jakieś dziadowskie linki wklejane w wiadomościach / stopkach / stronie O...
@Łukasz Bigo - może konto @sem do wywalenia, prewencyjnie?

sem

Nowy na Forum
Udostępniłem fotkę szczegółów, że mam problem w aucie, nic nie będę sugerował, to forum jak zrozumiałem gdzie można podzielić się doświadczeniami i zadać pytania kto już wie.

Zarek1988

Posiadacz elektryka
Udostępniłem fotkę szczegółów, że mam problem w aucie, nic nie będę sugerował, to forum jak zrozumiałem gdzie można podzielić się doświadczeniami i zadać pytania kto już wie.
Załóż nowy wątek w dziale tesla x

sem

Nowy na Forum
Nie czytam dobrze po polsku, przeszukałem forum Tesla X w grupie, nie mogłem znaleźć, proszę o pomoc jeśli jest link, dziękuję

Zarek1988

Posiadacz elektryka
Nie wiem czy mogę reklamować (tzn nie chcę, ale chcę pomoc) - wpisz w Google:
tesla izbicka poznań i wyskoczy Ci kontakt do tego człowieka.

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Ja tylko czekam na jakieś dziadowskie linki wklejane w wiadomościach / stopkach / stronie O...
@Łukasz Bigo - może konto @sem do wywalenia, prewencyjnie?

Dziękuję za czujność :) Niestety, to forum nie daje możliwości cięcia wątków na kawałki.

Nie czytam dobrze po polsku, przeszukałem forum Tesla X w grupie, nie mogłem znaleźć, proszę o pomoc jeśli jest link, dziękuję

Bardzo dobrze Pan sobie radzi. Forum Tesli Model X znajduje się tutaj -> https://forum.elektrowoz.pl/forums/tesla-model-x-forum-o-tesla-x-lr-performance.24/

Michal

Moderator