ciastek
Pionier e-mobilności
Dodatkowo zaproponował że zrobią wszystko abym był usatysfakcjonowany i tu ma mnie zaskoczyć
@skyactivwalker, i jak, usatysfakcjonowany?Obiecał że wyślą mi wszystkie części potrzebne do naprawy oraz coś extra
Dodatkowo zaproponował że zrobią wszystko abym był usatysfakcjonowany i tu ma mnie zaskoczyć
@skyactivwalker, i jak, usatysfakcjonowany?Obiecał że wyślą mi wszystkie części potrzebne do naprawy oraz coś extra
Też przyłączę się do pytania, który serwis prowadzisz? Z Barlinka nie mam daleko, a pracuję w FG więc jestem codziennie. Jakby były problemy to zawsze bliżej niż Warszawa czy Berlin😉Musiałem naprawić sam bo jakie miałem inne wyjście? Holować do Warszawy? NIe ufam im i nie dam im drugiej szansy na zabicie mnie i mojej rodziny. Jestem trenerem technicznym jednej z marek od 20 lat. Szkolę mechaników, elektryków, diagnostów, doradców serwisowych i sprzedawców. Prowadzę też własne ASO i znam kompetencje i sumienność mojej załogi. W mojej marce to co się stało byłoby nie do pomyślenia, mamy procedury kontroli i zapobiegania takim sytuacjom. A gdyby coś takiego się wydarzyło to w wyjaśnienie i załagodzenie sytuacji zaangażowany by był cały sztab ludzi. A tu to ja muszę dzwonić i upominać się o jakieś stanowisko w tej sprawie bo winowajcy udają że problemu nie ma. Czekam dzisiaj na kontakt od "menagera" bo "service advisor" nie ma kompetencji. Dziś mija 5 dni od zdarzenia a nikt góry jeszcze się tym nie zajął.
BTW pierwsza moja wizyta była spowodowana delikatnymi stukami w zawieszeniu, wymienili amortyzator. Stuki niespecjalnie ustały. Przy okazji naprawy mój mechanik dokręcił wszystkie śruby w zawieszeniu przednim (najbardziej luźne były śruby mocujące górne wahacze do belki). Efekt jest taki że w końcu jest CICHO. Żałuję że od razu nie dałem auta moim mechanikom, ale akurat miałem być w Warszawie a poza tym samochód nowy, na gwarancji...
Temat na osobny wątek, miało być wszystko na cacy załatwione ale na koniec dostałem skandaliczne pismo do podpisania. W piśmie zawarte były stwierdzenia że to nie ich wina ale geście dobrej woli, łaskawie zwrócą mi koszty. Dodatkowo napisali tam że sprawdzili samochód i nie stwierdzili żadnych problemów. A auta na oczy nie widzieli. Oczywiście nie podpisałem tego gniota i oddałem sprawę prawnikom. W piśmie było też zapisane że nie będę ich pozywał, sądził się z nimi i ich dziećmi@skyactivwalker, i jak, usatysfakcjonowany?![]()
Serwis Mazdy, Wawrów 111Też przyłączę się do pytania, który serwis prowadzisz? Z Barlinka nie mam daleko, a pracuję w FG więc jestem codziennie. Jakby były problemy to zawsze bliżej niż Warszawa czy Berlin😉
Super👍🏼 Byłem pare razy z 6GH mojego wujka. Będziemy się widywać😉.Temat na osobny wątek, miało być wszystko na cacy załatwione ale na koniec dostałem skandaliczne pismo do podpisania. W piśmie zawarte były stwierdzenia że to nie ich wina ale geście dobrej woli, łaskawie zwrócą mi koszty. Dodatkowo napisali tam że sprawdzili samochód i nie stwierdzili żadnych problemów. A auta na oczy nie widzieli. Oczywiście nie podpisałem tego gniota i oddałem sprawę prawnikom. W piśmie było też zapisane że nie będę ich pozywał, sądził się z nimi i ich dziećmi, publikował negatywnych opinii itd.
Gdybym podpisał to musiałbym choćby usunąć ten wątek bo zagroziliby mi pozwem. Powiem jedno, takiego Customer Xperience się nie spodziewałem.
Serwis Mazdy, Wawrów 111
Mam nadzieję że byłeś zadowolonySuper👍🏼 Byłem pare razy z 6GH mojego wujka. Będziemy się widywać😉.
Oczywiście. Kierownik serwisu, to gość ogarnięty. Był silnik 2.2d i po wymianie rozrządu (nie u Was) klekotał jak ursus. Wymieniony na właściwy, temat ustał, wujek zadowolony👍🏼Mam nadzieję że byłeś zadowolony![]()
Pismo poniżej, próbowałem udostępniać w Socjalach ale Tesla ma wyj....ne na moje skargi. Mam ostatnio trochę na głowie, ale nie odpuszczę, przekazałem sprawę prawnikowi i zastanawia się jak ugryźć temat.Pismo powinieneś zeskanować i udostępnić wraz ze zdjęciami z pierwszego posta. Może dałoby im to do myślenia…
No mają talent trzeba przyznać😂Pismo poniżej, próbowałem udostępniać w Socjalach ale Tesla ma wyj....ne na moje skargi. Mam ostatnio trochę na głowie, ale nie odpuszczę, przekazałem sprawę prawnikowi i zastanawia się jak ugryźć temat.
View attachment 5086