Nie rozumiesz co czytasz.Zadziwia mnie Twoja troska o mój wybór
Twój wybór mnie totalnie nie interesuje, cały czas odnoszę się do opinii co do ceny Avengera i do niczego więcej.
EOD
Nie rozumiesz co czytasz.Zadziwia mnie Twoja troska o mój wybór
Kiedyś musiał mieć ostatnie słowo... Tak jest właśnie Polska!Ufff
Już myślałem, że NIGDY nie skończycie![]()
Napisz lepiej na co się zdecydowałeś skoro zrezygnowałeś z NiroKiedyś musiał mieć ostatnie słowo... Tak jest właśnie Polska!
Aż boję się pisać - zaraz mnie ktoś wyprostuje!Napisz lepiej na co się zdecydowałeś skoro zrezygnowałeś z Niro
eeeej - a czemu nie zolty?Aż boję się pisać - zaraz mnie ktoś wyprostuje!
Jeep Avenger 1st Edition kolor Granite
Piękny kolor ale nie lubię rzucać się w oczy...eeeej - a czemu nie zolty?
Nie to ładne co ładne, lecz to ładne co się komu podoba - tej zasady trzymam się od wielu lat ! Gratuluję decyzji.Aż boję się pisać - zaraz mnie ktoś wyprostuje!
Jeep Avenger 1st Edition kolor Granite
Życzę cierpliwości w oczekiwaniu! Ja niestety nie wytrzymałem...Nie to ładne co ładne, lecz to ładne co się komu podoba - tej zasady trzymam się od wielu lat ! Gratuluję decyzji.
Ja przy wybieraniu mam kłopot bo moja żona chce jasny środek i szklany dach w ostateczności szyberdach, a z tym jest kłopot
Chciałem już odpuścić Niro, oglądałem Volvo i byłoby ok tylko ten środek ciemny, a dodatkowo cena
Patrzyłem na TMY ale jakoś tak ...
Oglądałem Renault...
Mnie kręci Ariya tylko ta cena dla mnie kosmiczna ( EVOLVE )
Można zwariować! dodatkowo ten brak dostępności aut od ręki.
PS
Co do czasu oczekiwania to na święta minie 10 miesięcy jak Kia mnie zwodzi i zawodzi. Smutne to niestety.