Olecki

Pionier e-mobilności
W cenniku mamy:
Masa przyczepy hamowanej [kg] 1 300
Obciążenie pionowe haka [kg] 100

Przyczepa nie hamowana chyba do 400kg, ale nie jestem pewien. Mam nadzieje ze ma jednak max czyli do 750kg.
Maciej
To co zacytowałeś dotyczy hybrydy. EV ma do 750kg przyczepy hamowanej i chyba 300kg bez hamulców.

electricar

Zadomawiam się
a jak wasze terminy ruszyły cos ? moja od zamówienia 8 czerwca do dzisiaj nie ma żadnego statusu, vinu, nic... a tak miała byc szybko produkowana bo jest w kolejce.

Cyrkiel

Zadomawiam się
a jak wasze terminy ruszyły cos ? moja od zamówienia 8 czerwca do dzisiaj nie ma żadnego statusu, vinu, nic... a tak miała byc szybko produkowana bo jest w kolejce.
Moja niby 30.06. dotarła do Europy i słuch po niej zaginął… nadmienię że nadal nie znam ceny w jakiej kupię auto :)

mimx

Fachowiec

Nijak niestety. Tzn. z dilerem się nie kontaktowałem jeszcze w lipcu, ale zakładam, że dałby znać, gdyby coś się ruszyło. Może pod koniec lipca go pocisnę.

Jobski

Fachowiec
Ja tydzień temu pytałem handlowca, to mój jeszcze nie był wyprodukowany (zamawiałem 2 czerwca)