Nawet jeszcze nie man VINu. Formalnie mam mieć na koniec listopada, a Ty?
Ja VIN-u też nie mam i "odbiór" mojej XL wychodziłby podobnie do Twojego koniec listopada jak się wyrobią.Dzisiaj jeszcze przeanalizowałem cennik i doszedłem do wniosku, że nie będziemy mieć takiego wnętrza (jasnego).
Przy wersji L jest napisane: Tapicerka materiałowo – skórzana beżowa (skóra ekologiczna, kolorystyka wnętrza DFS)
Z kolei przy XL: Tapicerka skórzana czarno - beżowa (skóra wegańska, kolorystyka wnętrza DFS)
Z tego wynika, że różne będą tylko fotele, a wnętrze będzie szaro-czarne.
W katalogu tak to wygląda:
View attachment 6532
sprawdź czy te przednie czujniki same się aktywują jak dojeżdżasz do przeszkody. Często są aktywowane dopiero po wrzuceniu wstecznego lub naciśnięciu przycisku.Aha, gdyby kogoś interesowało - fabryczne czujniki przód z lakierowaniem w moim salonie 950zł, montaż 950zł - razem 1900zł (pytałem bo M nie ma przednich czujników).
Nie ma żadnego przycisku, aktywują się po wrzuceniu wstecznego.. ale zdarzyło mi się 1 czy 2, że zadziałały przy dojeżdżaniu do przeszkody. U mnie w chacie mogę wjechać w bzy i nic, dopiero jak wycofuję to zaczynają się wydzierać i wyświetla(ją) się na ekraniku.. dziwnie jestA jak jest w fabrycznych?