pawcjo

Posiadacz elektryka
XL
Tylko coś mi tu nie pasuje.
Według konfiguratora powinny być ciemne/czarne boki, a tu tego nie ma. Dziwna konfiguracja choć bardzo ładne te jasne fotele.
Szkoda, że tak mało fotek zrobiłeś :confused:
Właśnie też myślałem, że XL, a tu się okazuje, że L.

Attachments

• 20220928_211612.jpg
    20220928_211612.jpg
    558,7 KB · Liczba wyświetleń: 19

HMS

Zadomawiam się
Jak oglądałeś to jaki był kolor tych foteli ?
Czy ktoś widział lub wie gdzie jest w Polsce XL-ka z jasnym środkiem do obejrzenia ?

HMS

Zadomawiam się
Tak jak na zdj. Całe białe, na pewno nie szare jak w katalogu. Zatrzymałem się bo myślałem, że to XL.
Jak byłem na jeździe próbnej i była L-ka to miała jasno szare fotele.
Nie znam się na kolorach ale nie były białe tylko szare.
Nasze też będą białe, tylko z czarnym. Tak mówił sprzedawca bo widział na szkoleniu.
Ja już tym sprzedawcom tak jak i KIA Polska przestaję wierzyć.
Prostej informacji odnośnie koloru nie ma od kogo uzyskać, a my wszyscy dodatkowo zamartwiamy się terminami i ceną.
Coraz bardziej KIA Polska przypomina mi rządzących.
Może tak jak rządzący poobsadzali swoich w spółkach tak też jest w KIA Polska i stąd tak "rzetelne" informacje mamy wszyscy.

pawcjo

Posiadacz elektryka
Jak byłem na jeździe próbnej i była L-ka to miała jasno szare fotele.
Też nią jeździłem i też myślałem, że to była wersja jasna, ale wynika z tego, że to opcja ciemna, która na żywo wygląda, jak jasna :cool:

Attachments

• Screenshot_20220928-223551_Xodo Docs.jpg
    Screenshot_20220928-223551_Xodo Docs.jpg
    202,7 KB · Liczba wyświetleń: 19
  • 20220822_170819 (3).jpg
    20220822_170819 (3).jpg
    266,6 KB · Liczba wyświetleń: 19

HMS

Zadomawiam się
Pytanie do czytających i piszących na forum : Czy ktoś widział lub wie gdzie jest w Polsce nowe NIRO EV, XL-ka z jasnym środkiem do obejrzenia ?

Tompor

Zadomawiam się
Witam wszystkich,
W końcu stałem się posiadaczem NIRO EV.
Jako, że jestem zielony w temacie na początek pytanie do użytkowników:
ładowanie AC. Zakupiłem cegłe 11 kW na siłę 16A. Po podłączeniu 3F*16A*230V daje 11.04kW i samochód nie rozpoczyna ładowania.
(ładowarka pokładowa 11 kW, Niro EV 2022). Po ustawieniu na cegle 15A co daje 10,35 kW rozpoczyna się ładowanie. Myślałem, że ładowarka pokładowa sama "odetnie" nadmiar mocy. I teraz pytanie: czy ładowarki publiczne 22 kW na kablu Type2-Type2 są dla minie bezużyteczne?

vwir

Pionier e-mobilności
Jaką cegłę kupiłeś? To w niej doszukiwałbym się problemu. Auto negocjuje ze słupkiem prędkość ładowania i na słupkach 22kW pójdzie Ci 11kW.