Cyrkiel

Zadomawiam się
Jeśli wasze ze składu jada miesiąc czasu. To nasze co nie są w produkcji jeszcze to można się spodziewać śmiało przyszły rok...
Ja już im w nic nie wierzę i powoli mnie już ta sytuacja bardzo denerwuje… auto powinienem mieć od miesiąca (stare eniro z lepszą baterią), ceny na nowy samochód nie znam i czuję że Kia zrobi mnie w uja po całości…

kiki111

Fachowiec
Ja już im w nic nie wierzę i powoli mnie już ta sytuacja bardzo denerwuje… auto powinienem mieć od miesiąca (stare eniro z lepszą baterią), ceny na nowy samochód nie znam i czuję że Kia zrobi mnie w uja po całości…
Przeczuwam że nasze auta stoją gdzieś obok siebie, odczucia mam podobne i teraz już tylko spokojnie czekam na to jak sytuacja się zakończy nie nastawiając się na nic pozytywnego. Nawet nie chce mi się dzwonić, pytać. Zaprzyjaźniam się na nowo z autem które miałem sprzedać w kwietniu :)

acc

Zadomawiam się
Panowie, czy znacie jakiś dekoder VIN który rozkoduje nowe Niro EV i byłby w stanie podać wyposażenie?
Moje auto dopiero na statku, ale dziś już dostałem VIN i jestem ciekaw czy wszystko się zgadza.

Jobski

Fachowiec
moje zamówienie z 2.06 też jeszcze nie weszło do produkcji, patrząc na czas dostawy i maksymalny termin dostawy z umowy, obstawiam że wejdzie do produkcji we wrześniu

electricar

Zadomawiam się
ja juz szukam nowego auta... jak mam czekać 7 - 10 msc, czymś trzeba jeździć. Pech chciał ze sprzedałem w czerwcu samochód.

Last edited:

KierowcaEV

Zadomawiam się
Właśnie widziałem film na którym Niro Ev ładowało się na Ionity z prędkością 82 kWh od 1 minuty, stan baterii 35%. Ciekawe ile pokazywał system Niro.

pawcjo

Posiadacz elektryka
Dzisiaj poraz pierwszy siedziałem w nowym hybrydowym Niro w wersji L i mam dobre odczucia. Wnętrze jest dobrej jakości, plastiki na żywo wygladają bardzo dobrze, mają wizualnie ciekawą fakturę. Z zewnątrz niczym mnie nie zaskoczyło, identycznie odczucia, jak ze zdjęć. Auto jest przyjemne, ale nie porywa jak EV6.