pawcjo

Posiadacz elektryka
Wiem, że spekulujemy ale jeżeli

Wiem, że spekulujemy ale jeżeli byłoby tak jak piszesz > Z tego wynika, że różne będą tylko fotele, a wnętrze będzie szaro-czarne.<
To dopiero wtedy byłby miszmasz normalnie kaszana i okazałoby się, że najgorzej wygląda najdroższa wersja ( XL )
Najbardziej mnie wku... to, że nikt w Kia nie napisze jak jest i praktycznie trzeba czekać aż gdzieś w salonie pojawi się do odbioru XL-ka z jasnym wnętrzem.
Na str jest >Wersja XL Tapicerka ze skóry wegańskiej w kolorze jasnoszarym z czarnymi boczkami, kolorystyka wnętrza czarno-szara<
Widocznie dla Kia to bez znaczenia czy coś jest szare albo jasnoszare.
Powiem tak ja się poddaję w rozważaniach jak to ma wyglądać :mad:
Zgadnij które zdjęcie jest Kia ?
View attachment 6540View attachment 6541

HMS

Zadomawiam się
Zgadza się :)
Tylko jak to się ma do koloru jasnoszarego z czarnymi bokami ?
Ja tam się słabo znam na kolorach ale jeżeli na zdjęciu te boki siedzeń mają być czarne to jak ten czarny ma się do czarnego na drzwiach?
Tak jak napisałem trzeba czekać aż ktoś wrzuci fotkę gdzie będzie faktyczna kolorystyka dla XL z jasnym środkiem.

electricar

Zadomawiam się
Patrząc na auto spalinowe a elektryczne z filmu to elektryk nowy powinien kosztować 90 tys zł. Spód auta dobrze pokazuje technologie której nie ma. Bo tam jest tylko silnik elektryczny, prosty i znany od 150 lat. Więc gdzie ginie 50% ceny samochodu ??? Bo tam nie ma co kosztowac 200 tys zł.

Najnowsze dyskusje