Szczurek

Zadomawiam się
Ja zamowilem 10 maja wersje L, ponad miesiac pozniej byl VIN, odebrana we wrzesniu.

Last edited:

KierowcaEV

Zadomawiam się
Widziałem dziś film gdzie prezenter opowiada np. o tym że szyby przednie można otworzyć i zamknąć kluczykiem 😀 mała drobnostka a bardzo cieszy. Opis dotyczył wersji XL. Inne też mają taką funkcję?

Niroevopole

Nowy na Forum
Gratulacje!!!!
Tylko niech bezpiecznie płynie :)

Jaki kolorek?
Sami napisali, czy w odpowiedzi na Twoje zapytanie?
Szarość międzygwiezdna
Interstellar Gray
Pierwszym razem odpisali że jeszcze nie ma w produkcji 19.08.22 a wczoraj odpisali na zapytanie z dnia 02.11.22 że jest wyprodukowany i tylko tyle...

Olecki

Pionier e-mobilności
Widziałem dziś film gdzie prezenter opowiada np. o tym że szyby przednie można otworzyć i zamknąć kluczykiem 😀 mała drobnostka a bardzo cieszy. Opis dotyczył wersji XL. Inne też mają taką funkcję?
Nie wszystkie funkcje prezentowane na filmach dostępne są w Europie. Np. wbudowany videorejestrator z gniazdem na pendrive w schowku jest widoczny na filmach promocyjnych na YT ale u nas nie ma nawet w opcji.

KierowcaEV

Zadomawiam się
Nie wszystkie funkcje prezentowane na filmach dostępne są w Europie. Np. wbudowany videorejestrator z gniazdem na pendrive w schowku jest widoczny na filmach promocyjnych na YT ale u nas nie ma nawet w opcji.
U Ciebie działa?

Ps. Pojawił się nowy cennik dla Niro EV od 14.11.2022r. co się zmienia? Nie widzę zmian cen.....tylko zdjęcia? 🙂

Last edited: