Nowe salony i serwisy Tesli w Polsce

Pleśniak

Posiadacz elektryka
Rozumiem, że słowo się rzekło i Tesla straciła właśnie klienta?
Powinna, bo obiecane SuC oraz serwis w Trójmieście to był duży plus zakupowy... Ale co z tego jak nie ma nic innego w tej cenie :) Albo jakieś małe piździdełko na 2 paluszki AAA albo cena z kosmosu. Cupra Tavascan mi się nawet spodobała... dopóki cennika nie zobaczyłem :D Koreańce to samo. Więc mają czas aż pojawi się Juniper (o ile nie podniosą ceny, bo jak wypadnie z dofinansowania to albo dłużej poczekam albo faktycznie poszukam wśród konkurencji).

Ev3

Pionier e-mobilności
Powinna, bo obiecane SuC oraz serwis w Trójmieście to był duży plus zakupowy... Ale co z tego jak nie ma nic innego w tej cenie :) Albo jakieś małe piździdełko na 2 paluszki AAA
A np. Scenic?
Cena zbliżona, wielkość wydaje się ok.
Ale ja generalnie wolę mniejsze auta, dla mnie jest za duży.

Pleśniak

Posiadacz elektryka
A np. Scenic?
Cena zbliżona, wielkość wydaje się ok.
Ale ja generalnie wolę mniejsze auta, dla mnie jest za duży.
Celuję w AWD z fajnym przyspieszeniem, ale ostatecznie mógłby być tył. Nigdy mocne auto z napędem na przód.

Pleśniak

Posiadacz elektryka
A wracając do tematu: żadnych plotek, przecieków, cokolwiek o Trójmieście? Robią coś czy już całkiem temat porzucili?

wojtkow

Pionier e-mobilności
Z tymi przeciekami to bywa różnie. U nas (w Poznaniu) pojawiły się ostatnio ogłoszenia o poszukiwaniu przez Teslę pracowników w Swadzimiu i drogą dedukcji wytypowaliśmy budynek, ale to było łatwe bo tam nic więcej nie było :p Ale Tesla nie pierwszy raz dawała ogłoszenia, że szuka pracowników. Tym razem też byliśmy sceptyczni a salon zmaterializował się z dnia na dzień.
Więc w 3City też tak może być, ogłoszenie i w dwa tygodnie salon. Jutro albo za 5 lat, jak Elonowi się wylosuje ;)

inter

Pionier e-mobilności
Z tymi przeciekami to bywa różnie. U nas (w Poznaniu) pojawiły się ostatnio ogłoszenia o poszukiwaniu przez Teslę pracowników w Swadzimiu i drogą dedukcji wytypowaliśmy budynek, ale to było łatwe bo tam nic więcej nie było :p Ale Tesla nie pierwszy raz dawała ogłoszenia, że szuka pracowników. Tym razem też byliśmy sceptyczni a salon zmaterializował się z dnia na dzień.
Więc w 3City też tak może być, ogłoszenie i w dwa tygodnie salon. Jutro albo za 5 lat, jak Elonowi się wylosuje ;)
Tesla kupuje już stojące budynki, nie buduje. Jak jakis dealer opuszcza budynek łatwo wytypować, tak samo było w Katowicach.