Linked In - taki Facebook tylko z zacięciem biznesowym. Info poszło wczoraj.Na czym?
Od kiedy?
Linked In - taki Facebook tylko z zacięciem biznesowym. Info poszło wczoraj.Na czym?
Od kiedy?
No to muszę zmienić plany ładowania na weekend i zakupu ich abo w czerwcu.już nie jest dostępny
Ach te opowieści pionierówPustynia to była w 2019 roku jak iOnem jechałem spod Krakowa pod Białystok przez Łódź
Teraz masz przy samej trasie kilka szybkich stacji, zjeżdżając do Radomia, Kielc czy Jędrzejowa kolejnych kilkanaście.
Aż dziw bierze ze sie zdecydowali na raka lokalizację. Chyba ze licza na klientow jednorazowych. Mozna z duza doza pewnosci przewidywac ze tu kolejek nigdy nie bedzie 🙂Wierzbocice są strasznie głupio zlokalizowane, bo żeby się tam naładować trzeba zjechać z A2, a żeby ponownie wjechać na węźle Słupca trzeba zapłacić dodatkowe 13zł, bo wcześniej uiszczone 32zł się dla zdzierców z Autostrady Wielkopolskiej nie liczy.
W drugą stronę nadal działa?Tak przy okazji to na Lin poszła informacja że zjazd na MOP Olsze w kierunku Gdańska
Mowa była tylko o kierunku na Gdańsk, na Łódź wciąż w apce ładowarki są dostępne.W drugą stronę nadal działa?
Nidzica jest właśnie super w połowie drogi między Gdańskiem a Warszawą raczej nie na pierwsze ładowanie ale na powrotne w miescie doładujesz się na 60% i potem idealnie w nidzicy wracając do GD , WAW 15min i do domuPrzejeżdżałem ostatnio S7 kolo Nidzicy ale zapomniałem się wychylić żeby sprawdzić czy coś działają przy budowie. Zerkał ktoś ostatnio?
Ta Nidzica trochę za blisko dla Warszawy i wolałbym np Elblag ale wiem ze Warszawa nie jest pepkiem swiata. Może chociaż w droge powrotna się przyda i obsłuży też ruch w kierunku Warmii i Mazur.