Chwilę trwa zanim kupon się pojawi w historii aktywacji.
Co do Ionity...Dzisiaj na powrocie zajechałem na Port Radomsko i na pewniaka jadę na Shella bo jakaś ładowarka z daleka się świeci więc sobie myślę że będzie to Ionity, ale jak zajechałem to stoi tylko jedna i nazywa się Shell Recharge 150kW... hmmm coś nie tak ... więc szybki przegląd nawigacji i okazuje się że jestem w złym miejscu... przejeżdżam Moye i ogromny parking zastawiony Tirami i wciąż nic nie widzę ... na końcu parkingu jakaś elektryczna BMKa też zagubiona... jadę w ciemna uliczkę jakiś parking hotelowy wciąż nic, aż na końcu coś za plotem i drzewami się świeci i okazuje się że na zadupiu jest 6 ładowarek Ionity.
Jakieś 3 do 5min spaceru od stacji benzynowej po parkingu pełnym Tirów, gdzieś w ciemnym zaułku. Zero toalety, koszy na śmieci itp ..ehhhh.
Plus że działa i nie trzeba czekać na Greenwaya, który podczas mojego 40min postoju i konsumpcji był cały czas na fulla zajęty ... łącznie 2x2 samochody.
Na Ionity standardowo działa roaming Greenway więc no problem. Od 9 do 90% w mniej niż 40min gdyż skończyło się ładowanie kilka minut przed moim powrotem do samochodu.