Nowy cennik greenway -12.2023

pmlody

Pionier e-mobilności
A przy okazji, też dostaliście maila o ankiecie? :
"Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna. Dzięki niej możemy podnosić poziom naszych usług. Z tego powodu, chcielibyśmy Cię zaprosić do wzięcia udziału w naszej Corocznej Ankiecie GreenWay.

Wypełnienie ankiety zajmie Ci około 12 minut, a w ramach podziękowania za podzielenie się opinią, otrzymasz od nas kupon rabatowy na 5 kWh na ładowanie."
Tak. Tylko nie omdoczytalem że dają darmowe 5kwh i się zdzwiliem miło po zakończeniu ankiety.

marco_25

Pionier e-mobilności

KrzysztofFly

Moderator
A przy okazji, też dostaliście maila o ankiecie? :
"Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna. Dzięki niej możemy podnosić poziom naszych usług. Z tego powodu, chcielibyśmy Cię zaprosić do wzięcia udziału w naszej Corocznej Ankiecie GreenWay.

Wypełnienie ankiety zajmie Ci około 12 minut, a w ramach podziękowania za podzielenie się opinią, otrzymasz od nas kupon rabatowy na 5 kWh na ładowanie."
Tak, wypełniłem. Dostałem obiecane darmowe 5kWh, co z dodatkową promocją EV Klub (25kWh) powinno dać razem 30kWh. Nawet będąc dzisiaj w Bydgoszczy naładowałem e-C4 do "pełna" i zużyłem 23,86 kWh (samochód zameldował, że przyjął 26,22 kWh ;) ) GW podaje, że pozostało mi jeszcze 6,14 kWh, więc tu się wszystko zgadza. W sumie przed ładowaniem zerknąłem w parametry w CS, jednak skupiłem się na temperaturze akumulatora, tym razem niestety nie zrobiłem screena, bo po ładowaniu zrobiłem, to mógłbym policzyć. Myślę, że ten dodatni bilans wyszedł ze zmiany temperatury akumulatora z 10 przed ładowaniem na 18 stopni po naładowaniu.

luki

Pionier e-mobilności
W przyszłym miesiącu w Energia Plus (ten za 35zl z promocją -50%) będzie pierwsze 25kWh za 17,5PLN. Co daje dobrą cenę 0.7PLN / kWh. Niby nie ma pewności czy promka EV Klubu będzie, ale jest nadzieja;)

lookash_c

Pionier e-mobilności
W przyszłym miesiącu w Energia Plus (ten za 35zl z promocją -50%) będzie pierwsze 25kWh za 17,5PLN. Co daje dobrą cenę 0.7PLN / kWh. Niby nie ma pewności czy promka EV Klubu będzie, ale jest nadzieja;)
Ja się zastanawiam czy w jednym miesiącu przechodząc z "energii standard" na "plus" można wykorzystać zarówno 15 kWh i 25 kWh :-]