Nowy IONIQ 5 - Polska szykuje się na premierę

syphzur

Zadomawiam się
Za to wybitnie nie chcą pozbyć się tych dwóch AWD z 2024 widocznych na stocku przez stronę Hyundaia. Na stronie cena 229 000 zł (i tak o grube dziesiątki tysięcy za dużo), a dealer przygotowując ofertę daje "super rabat ponad 20%" i wysyła ofertę na 241 000 zł...

Ev3

Pionier e-mobilności
Za to wybitnie nie chcą pozbyć się tych dwóch AWD z 2024 widocznych na stocku przez stronę Hyundaia. Na stronie cena 229 000 zł (i tak o grube dziesiątki tysięcy za dużo), a dealer przygotowując ofertę daje "super rabat ponad 20%" i wysyła ofertę na 241 000 zł...
Pytałeś u tego dealera u którego stoi dany egzemplarz, czy u innego?

mattmd

Zadomawiam się
Na stocku Hyundaia pojawiło się parę nowych sztuk Ioniq5 2025 - 8 aut w różnych lokalizacjach.

Z czego 7 sztuk to UNIQ AWD i jedna Dynamiq RWD.

Link

Za Uniq AWD wychodzi 240 000 zł. 20 tysięcy więcej niż oferowano mi w salonie przy zamawianiu z Korei.
Rozumiem że w salonie dostałeś poprsortu dodatkowy rabat dla grup zawodowych lub coś innego?
Fakt wydaje być się to bardzo drogo bo na przełomie roku były AWD później 200tys a ceny elektryków ogolnie spadają

rkon

Nowy na Forum
Dzwonić, dzwonić i jeszcze raz dzwonić. Elektryki się nie sprzedają i co sprawniejszy sprzedawca nieba przychyli żeby tylko sprzedać towar. Jestem właśnie po zamówieniu Ioniqa6 cena katalogowa 265k odjąć ogólnopolski rabat 55k odjąć zniżke branżową 10k do tego dostałem ubezpieczenie i opony. Dzwoniłem sobie do kliku salonów w Polsce i każdy oddzwaniał i namawiał do zrobienia z nimi dealu.