Nowy Supercharger Odolion / Ciechocinek

mwiwat

Nowy na Forum
Aaaa, nie byłem w temacie :) po prostu tam stałem dość długo, bo rondo w ogóle się nie ruszało. Nie wiem dlaczego, ale to nie był jednostkowy przypadek. Tam jest jakiś przejazd kolejowy na drogach do ronda czy jakieś trudne skrzyżowanie? Droga w prawą stronę jadąc od autostrady do SuC / McD
po przejechaniu pod A1 masz swiatelka i skrzyzowanie ze stara "1" stad korki w tym miejscu

Pepek

Posiadacz elektryka
Szybki update, usłyszane od chłopaków z Tesli podczas ładowania w Ciechocinku. Odolin już jest ukończony i podpięty. Czekają na UDT i lokalizacja wysatrtuje.
A to ciekawe, to musieli chyba podgonić nieźle, bo jechałem 10.06 i kostka brukowa była dalej położona w 1/3, a reszta rozkopana. Będę tam jechał 20.06 znowu, to sprawdzę. :)

Pepek

Posiadacz elektryka
Aaaa, nie byłem w temacie :) po prostu tam stałem dość długo, bo rondo w ogóle się nie ruszało. Nie wiem dlaczego, ale to nie był jednostkowy przypadek. Tam jest jakiś przejazd kolejowy na drogach do ronda czy jakieś trudne skrzyżowanie? Droga w prawą stronę jadąc od autostrady do SuC / McD
W praw od ronda są światła, a obok nich przejazd kolejowy i tam się czasem korkuje - ale żeby rondo stało to nie widziałem nigdy - a jestem na tym rondzie tak z 2-6 razy na m-c. Za to czasem zdarzało się, że był korek i zamiast 3-4 minuty na ten stary SuC jechałem 8-10 minut - ale to głównie w m-ce letnie, kiedy na szczęście tamtędy jeżdżę rzadziej - max 1-2 razy na m-c.

boa

Pionier e-mobilności
W praw od ronda są światła, a obok nich przejazd kolejowy i tam się czasem korkuje - ale żeby rondo stało to nie widziałem nigdy - a jestem na tym rondzie tak z 2-6 razy na m-c. Za to czasem zdarzało się, że był korek i zamiast 3-4 minuty na ten stary SuC jechałem 8-10 minut - ale to głównie w m-ce letnie, kiedy na szczęście tamtędy jeżdżę rzadziej - max 1-2 razy na m-c.
Byłem dwa razy pod koniec maja i tak trafiłem 🫣

wxwx78

Fachowiec
Będę tam w Boże Ciało rano, już się boję. Pierwsza daleka podróż od lat samochodem i oczywiście pierwsza elektrykiem. Cóż, zobaczymy czy się dopcham do kabla.
też tam planuję , około południa. ;-) najwyżej podjadę na GW w pobliżu