A bezpośrednio Biedronki ile kosztują?Też sobie zamówiłem, żeby mieć coś na zastępstwo dla GreenWaya, który rozczarowuje mocno ostatnio. Patrzę na przejazd i w sumie Biedronki są bardzo po drodze, a przy okazji można zrobić zakupy. Problem tylko taki, że jest jeden punkt, więc to taka ruletka.
Chociaż GreenWay ma tę zaletę, że wystawia fakturę, której w Octoverse/Freshmile/Ionity nie można dostać.
Elocity też uruchamia Biedronki i daje fakturę, ale za 2,99 co jest prawie tyle samo co GreenWay.
Kurcze, faktycznie była podwyżka. Ostatnia cena, którą pamiętam to chyba było 2,70-2,80.A bezpośrednio Biedronki ile kosztują?
Próbowałem zrobić konto firmowe, ale wysypało się właśnie na wpisywaniu VAT EU. Zrobiłem sobie zwykłe konto, bo w sumie i tak będę rzadko używał.Czy ktoś otrzymał fakturę na VAT EU z electroverse?
I jak to jest że ceny są niższe niż bezpośrednio u operatorów? Np. w mojej okolicy equay AC kilka groszy taniej, powerdot DC ponad 50 groszy taniej.
Narzekam? Wydaje mi się, że ton posta raczej pozytywny jak na polskie realia. Cieszę się że dostałem coś za darmo. W Stanach taki mail to pewnie byłby podstawą do pozwu.A widzisz, dlatego mojej żonie wpadło wczoraj 5 funtów. Dzięki
I nie narzekaj bo 5GBP -> 27 PLN to całkiem niezły przelicznik jest jak na dzisiejsze czasy. W kantorze byś tyle nie dostał![]()