One card to rule them all…

CzerwonyZajc

Zadomawiam się
Zamówiłem kartę Electroverse. I tak ma być awaryjna to ceny nie grają takiej roli. Mam już Plugserfing, ale tam się promocja skończyła na fajne ceny, to dodatkowa ośmiornica może w schowku jeździć.

chris89

Posiadacz elektryka
Zamówiłem kartę Electroverse. I tak ma być awaryjna to ceny nie grają takiej roli. Mam już Plugserfing, ale tam się promocja skończyła na fajne ceny, to dodatkowa ośmiornica może w schowku jeździć.

Ja będę szukać kontaktu z Ionity Fleet, tam min 5 aut ma być, ale już mnie nieraz wciskali z jednym samochodem na takie akcje. Jak ktoś ma namiar to pisać.

wxwx78

Fachowiec
Ja będę szukać kontaktu z Ionity Fleet, tam min 5 aut ma być, ale już mnie nieraz wciskali z jednym samochodem na takie akcje. Jak ktoś ma namiar to pisać.
Zobacz kartę flotową Shell. Cena w niej to 3.33 + 1.99 (netto) za rozpoczęcie ładowania. Głowy za nich nie dam bo dopiero wczoraj zamówiłem kartę i nie miałem faktury od nich dotychczas, ale liczę, że będzie ok i że faktura będzie wystawiona z polskim NIP .

nabrU

Moderator
Zobacz kartę flotową Shell.

wxwx78

Fachowiec
Ja nie piszę o karcie Shell Recharge (której do PL nie zamówisz) tylko o zamówienie karty flotowej i podpięcia jej pod Shell Recharge. W dodatku kolega pytał o sieć Ionity.

nabrU

Moderator

CzerwonyZajc

Zadomawiam się
Dzisiaj wykorzystywałem darmowe złotówki z twojego linku i pojawiła mi się w aplikacji informacja o loterii z okazji tego miliona ładowarek. Nie wiesz czy ona dotyczy tylko UK. Czy dostarczą mi tą zabawkę do Polski?

nabrU

Moderator
Nie wiesz czy ona dotyczy tylko UK. Czy dostarczą mi tą zabawkę do Polski?

Wszedłem w ten formularz, ale jasno nie jest napisane czy tego Genesisa podstawią na polski adres. Zapytaj pod ich postem na X ;)

EDYTA: coś takiego wyświetla się na filmiku na X:

1752090552067.png

P.S. Dzięki za użycie mojego linka (y)