CzerwonyZajc
Zadomawiam się
Zamówiłem kartę Electroverse. I tak ma być awaryjna to ceny nie grają takiej roli. Mam już Plugserfing, ale tam się promocja skończyła na fajne ceny, to dodatkowa ośmiornica może w schowku jeździć.
Zamówiłem kartę Electroverse. I tak ma być awaryjna to ceny nie grają takiej roli. Mam już Plugserfing, ale tam się promocja skończyła na fajne ceny, to dodatkowa ośmiornica może w schowku jeździć.
Zobacz kartę flotową Shell. Cena w niej to 3.33 + 1.99 (netto) za rozpoczęcie ładowania. Głowy za nich nie dam bo dopiero wczoraj zamówiłem kartę i nie miałem faktury od nich dotychczas, ale liczę, że będzie ok i że faktura będzie wystawiona z polskim NIP .Ja będę szukać kontaktu z Ionity Fleet, tam min 5 aut ma być, ale już mnie nieraz wciskali z jednym samochodem na takie akcje. Jak ktoś ma namiar to pisać.
Zobacz kartę flotową Shell.
Ja nie piszę o karcie Shell Recharge (której do PL nie zamówisz) tylko o zamówienie karty flotowej i podpięcia jej pod Shell Recharge. W dodatku kolega pytał o sieć Ionity.Shell ReCharge - użytkowanie
Od dłuższego czasu piszę na tym Forum, że Shell to ściema i greenwashing, ale chyba pokrycie Ale jakie pokrycie? Ile oni mają stacji w Polsce? Na pojedyncze sztuki? Fakturowanie jeszcze gorzej, żadnej faktury, ani nawet karty recharge (bezpośrednio) nie dostaniesz, bez dodatkowych haraczy. Nie...forum.elektrowoz.pl
Nie wiesz czy ona dotyczy tylko UK. Czy dostarczą mi tą zabawkę do Polski?