jesteś taki przenikliwyDefinitywnie jesteś troll i klikbajciarz... od razu to zauważyłem po tytułach Twoich wątków![]()
Cos na poparcie tej śmiałej tezy? Raporty kwartalne mówią coś zupełnie innego. W raporcie ENERGA za Q3 nie widać strat na działalnościPrzez cały 2022 dokładali do interesu, kiedyś muszą coś zarobić
Wiem, ale u nas to niemożliwe.mysle o takich dynamicznych taryfach jakie pokazuje nam @nabrU
Jeden na licznik i przypadku pv musisz mieć umowę kompleksowa (co pachnie monopolem) ale teoretycznie możesz mieć licznik gdzie będziesz miał jako sprzedawcę firmę trzecią.Wiem, ale u nas to niemożliwe.
Sprzedawca musi być jeden konkretny.
W sensie że drugi licznik z osobną umową?Jeden na licznik i przypadku pv musisz mieć umowę kompleksowa (co pachnie monopolem) ale teoretycznie możesz mieć licznik gdzie będziesz miał jako sprzedawcę firmę trzecią.
Zacznij lepiej śledzić Mazdę.temat jest kontrowersyjny i wzbudza wiele emocji więc obiecuję już nie podnosić tematu Nissana.
a to ciekaweZacznij lepiej śledzić Mazdę.
Ma mieć to, czego QQ najbardziej brakuje (baterię i ładowanie z gniazdka).
![]()
Silnik z wirującym tłokiem wrócił do Mazdy. MX-30 ze spalinowym generatorem prądu na Autosalonie 2023 w Brukseli | SAMOCHODY ELEKTRYCZNE. Największy portal o autach elektrycznych w Polsce
W tym tygodniu, 14 stycznia, rozpocznie się Autosalon 2023, organizowane w Brukseli (Belgia) targi motoryzacyjne. Ma się tam pojawić Mazda MX-30...elektrowoz.pl