p0li
Pionier e-mobilności
pozniej tez nicNic na to nie poradzisz do wyborów.
chyba ze wybierzesz kierunek zachod....
pozniej tez nicNic na to nie poradzisz do wyborów.
Ja zrobiłem ponad 45kkm.. i to nie w pracy 🤣nie kazdy jest kurierem DHL ....
![]()
To są ceny za energię czy energię z dystrybucją?U mnie pod blokiem zglosilem sie aby zamontowac gniazdko 230V, jak zalatwie opinie ppoż to moze sie nawet uda, ale…
Oferuja podlicznik i od 1 stycznia stawke 2,45.- brutto za 1kWh… doliczaja 5gr do stawki ktora sami dostali.
Na oddzielne przylacze na razie nie ma szans, kombinuje jeszcze z wyciagnieciem kabla ze swojej instalacji, ale dostalem Warszawskie ceny pradu i nie wiem czy oplaca sie w to inwestowac..
EON Warszawski zdaje sie nie podpada pod ceny minimalne… daja ten limit 2000kWh i tyle, po jego przekroczeniu moga sami decydowac.To są ceny za energię czy energię z dystrybucją?
Energia dla klientów indywidualnych max 0.693zł/kWh powyżej tego taryfa jest pod rozliczenie rekompensat dla ZE.
To ja na przykład. Mam we wszystkich autach wielosezony ;-)Znam osobiście użytkowników ev , którzy świadomie nie kupują zimówek.
Opony zauważalnie podrożały na przestrzeni kilkunastu ostatnich miesięcy. A im mniejszy rozmiar tym chyba procentowo więcej.I cholera ich bierze z powodu cen opon.
To dobra oferta jak na obecne czasy.Jeśli chodzi o koszt leasingu na troca to taki dostaliśmy w grudniu, nawet nie będę dyskutował.
Ciekawe bo na stronie EONa jest zupełnie inny cennik. Chyba że gdzies kłamią (co w tym kraju mnie wcale nie zdziwi)Cennik ktory dostalem dotyczy prywatnej osoby i widac taryfy Gxx umowa przylacze 12kW w bloku.
Dostawca Warszawski EON.
Cene ktora dostalem od wspolnoty to nieznana mi taryfa.
Dolaczam zrzuty ekranu bo to w sumie krotki dokument.Ciekawe bo na stronie EONa jest zupełnie inny cennik. Chyba że gdzies kłamią (co w tym kraju mnie wcale nie zdziwi)
Niby obejmuje:EON Warszawski zdaje sie nie podpada pod ceny minimalne… daja ten limit 2000kWh i tyle, po jego przekroczeniu moga sami decydowac.
Moge Ci podeslac tego PDF jak chcesz.
Nie sprawdzalem czy to ceny z dystrybucja… boje sie 😁