krzyss

Pionier e-mobilności
Cennik ktory dostalem dotyczy prywatnej osoby i widac taryfy Gxx umowa przylacze 12kW w bloku.
Dostawca Warszawski EON.

Cene ktora dostalem od wspolnoty to nieznana mi taryfa.

Kuba K.

Posiadacz elektryka
U mnie pod blokiem zglosilem sie aby zamontowac gniazdko 230V, jak zalatwie opinie ppoż to moze sie nawet uda, ale…
Oferuja podlicznik i od 1 stycznia stawke 2,45.- brutto za 1kWh… doliczaja 5gr do stawki ktora sami dostali.

Na oddzielne przylacze na razie nie ma szans, kombinuje jeszcze z wyciagnieciem kabla ze swojej instalacji, ale dostalem Warszawskie ceny pradu i nie wiem czy oplaca sie w to inwestowac..
To są ceny za energię czy energię z dystrybucją?
Energia dla klientów indywidualnych max 0.693zł/kWh powyżej tego taryfa jest pod rozliczenie rekompensat dla ZE.

krzyss

Pionier e-mobilności
To są ceny za energię czy energię z dystrybucją?
Energia dla klientów indywidualnych max 0.693zł/kWh powyżej tego taryfa jest pod rozliczenie rekompensat dla ZE.
EON Warszawski zdaje sie nie podpada pod ceny minimalne… daja ten limit 2000kWh i tyle, po jego przekroczeniu moga sami decydowac.
Moge Ci podeslac tego PDF jak chcesz.
Nie sprawdzalem czy to ceny z dystrybucja… boje sie 😁

lookash_c

Pionier e-mobilności
Znam osobiście użytkowników ev , którzy świadomie nie kupują zimówek.
To ja na przykład. Mam we wszystkich autach wielosezony ;-)

I cholera ich bierze z powodu cen opon.
Opony zauważalnie podrożały na przestrzeni kilkunastu ostatnich miesięcy. A im mniejszy rozmiar tym chyba procentowo więcej.

Jeśli chodzi o koszt leasingu na troca to taki dostaliśmy w grudniu, nawet nie będę dyskutował.
To dobra oferta jak na obecne czasy.

Kuba K.

Posiadacz elektryka
Cennik ktory dostalem dotyczy prywatnej osoby i widac taryfy Gxx umowa przylacze 12kW w bloku.
Dostawca Warszawski EON.

Cene ktora dostalem od wspolnoty to nieznana mi taryfa.
Ciekawe bo na stronie EONa jest zupełnie inny cennik. Chyba że gdzies kłamią (co w tym kraju mnie wcale nie zdziwi)

krzyss

Pionier e-mobilności
Ciekawe bo na stronie EONa jest zupełnie inny cennik. Chyba że gdzies kłamią (co w tym kraju mnie wcale nie zdziwi)
Dolaczam zrzuty ekranu bo to w sumie krotki dokument.
I tak naprawde nie wiem czemu sie nie kwalifikuje… musze do nich napisac.

Attachments

• 3FEB252C-5884-4601-BECD-A7989F9D7281.png
    3FEB252C-5884-4601-BECD-A7989F9D7281.png
    1,3 MB · Liczba wyświetleń: 64
  • 377AE1D4-D743-4C04-838E-D04B3CFAC012.png
    377AE1D4-D743-4C04-838E-D04B3CFAC012.png
    1 MB · Liczba wyświetleń: 64

Kuba K.

Posiadacz elektryka
EON Warszawski zdaje sie nie podpada pod ceny minimalne… daja ten limit 2000kWh i tyle, po jego przekroczeniu moga sami decydowac.
Moge Ci podeslac tego PDF jak chcesz.
Nie sprawdzalem czy to ceny z dystrybucja… boje sie 😁
Niby obejmuje:
z ciekawości podeślij tego pdfa ;)