Parkowanie przodem - widoczność. Pomysły na rozwiązanie problemu.

pmlody

Pionier e-mobilności
Patent fajny, tylko ja mam bramę segmentową i wysoki garaż, więc brama wjeżdża prawie do maski :)
Wjedź na miejsce, przyklej pod kolo kawałek kantowki. Problem solved.

Yaroslav

Zadomawiam się
W Tesli nie jest tak łatwo się wpiąć. Nie można ingerować w przewody, musi być coś w miarę dedykowane.
Każda część w Tesli, ma swój własny chip i jest oprogramowana.

Fajna ta kamerka. Przyznam się, że jeszcze nie robiłem zakupów na Aliexpress - czas zacząć :)
Mam prośbę - ta kamerka jest dedykowana do dodatkowego przedniego wyświetlacza (ekranu), a ja nie potrafię go odnaleźć :(. Pomógł byś i podrzucił linka, pls.?

Yaroslav

Zadomawiam się
W Tesli nie jest tak łatwo się wpiąć. Nie można ingerować w przewody, musi być coś w miarę dedykowane.
Każda część w Tesli, ma swój własny chip i jest oprogramowana.

Jeżeli to jest to, to tanie nie jest...

inter

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności

6a8

Posiadacz elektryka
Jeżeli nie potrzebna Ci dokładność centymetrowa, i masz blisko ścianę z lewej, to kawałek kolorowej taśmy na ścianie na przeciwko lusterka bocznego powinien być pomocny.
Na forum kiedyś @Bronek opisywał montaż kamerki z dodatkowym ekranem do TM3, poczytaj.

Przemmo

Posiadacz elektryka
A ja mam jeszcze inny pomysł... Trochę nieszablonowy, ale może Ci się spodoba? 😁
Przymocuj do ściany na wysokości zderzaka taką gumową lalkę (albo inną, jeśli masz wyrozumiałą kobietę... 😂), tylko żebyś widział główkę, najlepiej jeśli będzie piszczeć/śmiać się przy ściskaniu... Gwarantuję, że będziesz ostrożny 😁 no i te bezcenne miny otoczenia... 😂😂

1000022630.jpg