Peknieta przednia szyba. wymiana ?

daniel

Señor Meme Officer
jestem pewny że temperatura nie miała tutaj nic do tego szyby w samochodach skonstruowane są tak by wytrzymać duże amplitudy temperatur
Tak, ale nie punktowe.

Pabloss

Posiadacz elektryka
Sprawa załatwiona pomyślnie. Szybę wymieniona w PGD na oryginalną po niecałych dwóch tygodniach od zgłoszenia się do nich a PZU zrefundowało w całości.
a tak dal informacji to dokładnie gdzie wymieniałeś bo PDG to grupa?

karolsko

Zadomawiam się
Ile czasu czekaliście na nową szybę i wymianę? TM3 HL - 5 tydzień mija i szyby brak w body shopie...
U mnie czas oczekiwania jakieś 10 dni na szybę i auto zostawiłem na 24h. Wymieniałem w Autoformie i bardzo polecam. Samochód odebrałem umyty i wysprzątany, oraz naładowany do 80%.

Jeffero

Zadomawiam się
Jaki wyszedł Wam koszt wymiany przedniej szyby w Highlandzie? 2k przebiegu dopiero a złapałem już drugi odprysk, brzydki pajączkowy prawie na środku. Mam dokupione ubezpieczenie szyb na oryginałach do 5000zł i zastanawiam się czy wystarczy?

Michal

Moderator
Jaki wyszedł Wam koszt wymiany przedniej szyby w Highlandzie? 2k przebiegu dopiero a złapałem już drugi odprysk, brzydki pajączkowy prawie na środku. Mam dokupione ubezpieczenie szyb na oryginałach do 5000zł i zastanawiam się czy wystarczy?
Wystarczy