Z Europy też nie.Tesla nie jest projektowane pod gust klienta z Chin
A kupują (na razie).
Ale te manetki mogą (i powinny) srogo się na nich zemścić.
Z Europy też nie.Tesla nie jest projektowane pod gust klienta z Chin
uuu to chyba będziesz pierwszy na forum, bardzo rozsądna decyzjaNarazie czekam na MG4 Xpower
Zielony, ale już żałuję, że nie pomarańczowy. Wyczytałem, że usuwanie rys na lakierze matowym jest dużo trudniejsze jeśli nie niemożliwe. Ale co tam, będę się nimi martwił jak się jakieś pojawią.uuu to chyba będziesz pierwszy na forum, bardzo rozsądna decyzjawersje z RWD jeżdżą świetnie więc AWD chyba tylko to może poprawić. jaki kolor?
To właśnie ty trolujesz i namawiasz wszystkich na korzystanie z ICE dla których ladujesx paliwko od swoich towarzyszy. Ja mam super tani prąd. Wczoraj przejechałem 420km za tyle.ruskie trolle paszły won, lubicie jak w Polsce prąd jest drogi co? bo ja nie
Domyślam się, że chodzi o stacje partnerskie i roaming - ceny na tych stacjach nie są już jak na stacjach własnych GW (co było bardzo wygodne i niezbyt drogie w sumie przy nawet tańszym abonemencie).Ale o co chodzi z tym GW, ze sie Tobie swiat zawalil?
a możesz wyjaśnić kiedy i gdzie namawiam na ICE? przecież sam jeżdżę BEV i ICE to wiem ile wszystko kosztuje. przyczepiłeś się, bo zwróciłem uwagę na podwyżkę na GW i wielkie halo bo ty mało płacisz, a z czego ty masz ten "tani prąd" ?To właśnie ty trolujesz i namawiasz wszystkich na korzystanie z ICE
Takie ceny są przecież co najmniej od początku 2024 roku.a możesz wyjaśnić kiedy i gdzie namawiam na ICE? przecież sam jeżdżę BEV i ICE to wiem ile wszystko kosztuje. przyczepiłeś się, bo zwróciłem uwagę na podwyżkę na GW i wielkie halo bo ty mało płacisz, a z czego ty masz ten "tani prąd" ?
- Energia Standard: AC = 1,95 zł/kWh, DC = 3,15 zł/kWh
AMEN.Widać że raczej twoja głowa nie ogarnia i się przegrzewa.. a najbardziej z tego że żal dupe ściska że nie możesz sobie porządnego BEVa kupić i tylko jesteś testerem i maruderem wszelkiej maści EV.
to zobacz jakie ty farmazony głosisz od czasu jak kupiłeś Teslę( z różnych twoich postów):Zanim będę jechał w tłumie tysięcy Tesli to będą szybkie ładowarki co 10km w ilości 100 na każdej stacji. 😘
Już wielokrotnie było o równoczesności itp itd, ale do Ciebie nie dociera bo masz dziwne wizje.
Przypomne ze jak wsscy pojadą zatankować ICE to będą korki po kilka kilometrów na każdej stacji w PL.
A jak wszyscy zaczniemy prasować w swoich domach to będzie taki blackout jakiego świat nie widział ... ale ty jesteś mądrzejszy od wszystkich wyliczeń i prognoz specjalistów.
Widać że raczej twoja głowa nie ogarnia i się przegrzewa.. a najbardziej z tego że żal dupe ściska że nie możesz sobie porządnego BEVa kupić i tylko jesteś testerem i maruderem wszelkiej maści EV.
PS. Elona mam w dup... a tym który wprowadzą co mu się podoba to był np Obajtek i jakoś uzależnienie od niego ci nie przeszkadza.
Nigdy wcześnie nie czułem się tak uniezależniony od wszelkiej maści polityków itp jak teraz mająć wszystko na prąd bo jak zajdzie potrzeba to mogę się od sieci odłączyć i też przeżyje z PC i Bevami.
Jeszcze 3 lata temu byłem w całkowitej zależności głównie od Putina , gaz plus ICE i widzimisię naszych polityków itp.