S
Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27
Gość
NEMAAMEN.
NEMAAMEN.
no i świetnie. liczyłeś w tanim prądzie a teraz się dziwisz, że liczymy w "tanim"PV miałem zanim pojawił się jakikolwiek Bev ... jak pojawił się drugi Bev to rozbudowałem instalacje i ot to ... ponieważ umiem liczyć.... głównie na siebie.
Jak najbardziej magazyn... już robię przymiarki ale czekam aż jeszcze trochę stanieją i się upowszechnią ... a samochodem z możliwościami magazynu również bym nie pogardził.magazyn? czy BEV z V2L
Nie dalej jak miesiac temu wybiłem z głowy EV swoim teściom... bo PV mają na dom i ogrzewanie idealnie zbalansowane. Woec im powiedziałem że jak chcą EV to najpierw dodać PV 'na starych zasadach', poczekać na dopłaty do używek... I kupić ode mnie Tesle bo 2 lata moich dopłat się kończą i pewnie 3 LR zamienię na HL Performance 🤣.A dla sporej grupy tutaj samochód to koszt albo zabawka, ale nie wszyscy tak mają - sam mam problem żeby wybrać jakiś EV dla rodziców, gdzie budżet ograniczony
@viallos lubi się popisać ale liczyć umie
jakbym słyszał głos Pana naszegokolega @paradox jest do zaakceptowania takim jakim jest - wtedy jesteś w stanie dostrzec wartość w tym czym się z nami dzieli