Pierwsze dostawy w 2022

Piernik

Posiadacz elektryka
- w miedzyczasie zamowilem UMC v1 w cenie 2750 brutto - 3fazy - oplacone karta na proforma z odbiorem na miejscu ( nie wysyłają …)
Do tej pory Wall Boxy wysyłali tylko trzeba im było przesłać list przewozowy i kuriera zmówić.
Tak aby tylko przyklejali i z bańki.

Quba88

Posiadacz elektryka
Ja czekam ale nie mam VINU. NIe ma zwrotki wiec licze ze do konca lutego bedzie dotacja. Nie wydaje mi sie zeby moje auto bylo jeszcze w lutym wiec biore to na spokojnie.
Co prawda PH powiedzial ze nie ma opcji na podpisanie leasingu przed umowa dotacji z BOS to tak informacyjnie.

Noorbert

Nowy na Forum
Ja czekam ale nie mam VINU. NIe ma zwrotki wiec licze ze do konca lutego bedzie dotacja. Nie wydaje mi sie zeby moje auto bylo jeszcze w lutym wiec biore to na spokojnie.
Co prawda PH powiedzial ze nie ma opcji na podpisanie leasingu przed umowa dotacji z BOS to tak informacyjnie.
U mnie analogiczna sytuacja

TomTom

Zadomawiam się

Czekam w PKO, nie mam vinu, nie wychylam się jeśli chodzi o dopominanie się o VIN - z uwagi na oczekiwanie na dotację.
Jeśli sprawy dotacji będą się przedłużać to albo zmienię na gotówkę albo zwykły leasing bez dotacji, z nadzieją że jednak kiedyś będzie możliwe podpisanie aneksu.
Wydaje mi się, że 25.02 na placu wyląduje tylko część pojazdów, a nie wszystkie z dostawy Q1.