No to AMDŁoo, mam i ja
Tylko najpierw musiałem kliknąć zmianę zasięgu.
No to AMDŁoo, mam i ja
Tylko najpierw musiałem kliknąć zmianę zasięgu.
Do tej pory Wall Boxy wysyłali tylko trzeba im było przesłać list przewozowy i kuriera zmówić.- w miedzyczasie zamowilem UMC v1 w cenie 2750 brutto - 3fazy - oplacone karta na proforma z odbiorem na miejscu ( nie wysyłają …)
Ja czekam. Dzisiaj jeszcze mi kazali poprawić. 20 dni... Wychodzi koniec lutego. Mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko okay...kto czeka na leasing z PKO ? jak to rozgrywamy ?
Czym zawiniłeś?Ja czekam. Dzisiaj jeszcze mi kazali poprawić. 20 dni... Wychodzi koniec lutego. Mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko okay...
U mnie analogiczna sytuacjaJa czekam ale nie mam VINU. NIe ma zwrotki wiec licze ze do konca lutego bedzie dotacja. Nie wydaje mi sie zeby moje auto bylo jeszcze w lutym wiec biore to na spokojnie.
Co prawda PH powiedzial ze nie ma opcji na podpisanie leasingu przed umowa dotacji z BOS to tak informacyjnie.
skad masz info o terminach ?Dostałem dzisiaj VIN na LR.
Auto dojedzie do Wawy 10 marca, odbiór na 15 marca.
Rezerwacja z 11/17 (mialo byc pierwotnie na grudzień).
Ja czekam ale nie mam VINU. NIe ma zwrotki wiec licze ze do konca lutego bedzie dotacja. Nie wydaje mi sie zeby moje auto bylo jeszcze w lutym wiec biore to na spokojnie.
Co prawda PH powiedzial ze nie ma opcji na podpisanie leasingu przed umowa dotacji z BOS to tak informacyjnie.