Nie drażnij takimi pytaniamiCzy ktoś może ma wyznaczonym odbiór przed 22.02?
Nie drażnij takimi pytaniamiCzy ktoś może ma wyznaczonym odbiór przed 22.02?
Heh - ja mam już umowę podpisaną pod Leasing wiec luz niby ….. ale nie mam nic właśnie (vin itd) i niby No problem ale jak widze ze innym się coś tam pojawia to czuje się odtrąconymnie ten VIN nie uspokoił, pojawił się i teraz się stresuję ze z leasingiem się nie wyrobie...
same stresy
[email protected]Hejo wszystkim! Czy ma ktoś kontakt mailowy do Tesla / Pana Mateusza? Miał do mnie oddzwonić w sprawie mojej 3ki, ale jak na razie nic, a czytałem, że najlepiej to właśnie mailowo :-D
Tak. W przyszły piątek wyślą dokumenty, w poniedziałek rejestruję auto i we wtorek jadę odebraćChodzi o 18 lutego?
Cos mi sie nie zgadza…. Moje dokumenty maja wyslac w czwartek/piatek ale samochod dopiero ma sie pojawic w Wawie 25.02 a odbior 1.03.Tak. W przyszły piątek wyślą dokumenty, w poniedziałek rejestruję auto i we wtorek jadę odebrać
Jeżeli samochodu nie ma w PL to nie mogą zwrócić się do US o zwolnienie z akcyzy.Cos mi sie nie zgadza…. Moje dokumenty maja wyslac w czwartek/piatek ale samochod dopiero ma sie pojawic w Wawie 25.02 a odbior 1.03.