Pierwsze dostawy w 2022

3skowy

Zadomawiam się
Starsza rezerwacja (początek listopada - miał być w grudniu - brak powiadomienia o zmniejszonym zasięgu):
Brak VINu

Nowsza rezerwacja (koniec listopada - brak powiadomienia o zmniejszonym zasięgu):
1644329237830.png

Ciekawe... Oba zaznaczone mają leasing jak coś :)

3skowy

Zadomawiam się
Czym zawiniłeś?
Pisałem wyżej - mam JDG - "Imię Nazwisko" => Z racji, że powinienem podawać pełną nazwę to napisałem "Imię Nazwisko Imię Nazwisko" i poszła zwrotka.
Dla następnych: Jeśli macie firmę o takiej nazwie jak się nazywacie to NIE WPISUJCIE SWOJEGO IMIENIA I NAZWISKA DWUKROTNIE.

Boko

Fachowiec
Pytanie do osob ktore mialy VIN w kodzie strony. Po tym jak zostal nadany, ile czekaliscie az wam sie zaktualizauje zamowienie na stronie? kojarze ze cos kolo 2 tyg?

Sfotek

Posiadacz elektryka
Pytanie do osob ktore mialy VIN w kodzie strony. Po tym jak zostal nadany, ile czekaliscie az wam sie zaktualizauje zamowienie na stronie? kojarze ze cos kolo 2 tyg?
Nie ma reguły.... miałem 3 VIN'y w kodzie z czego pierwsze dwa w ogole nie wpadły na portal, dopiero ostatni VIN przeskoczył dosyć szybko ze źródła storny na portal. Wygląda na to, że dostali wreszcie "matche" i musze obdzwonić każdego z potwierdzeniem danych do FV. Jak potwierdzisz to idzie ekspresem ... FV, płatnośc, data odbioru.

Sfotek

Posiadacz elektryka
Starsza rezerwacja (początek listopada - miał być w grudniu - brak powiadomienia o zmniejszonym zasięgu):
Brak VINu

Nowsza rezerwacja (koniec listopada - brak powiadomienia o zmniejszonym zasięgu):
View attachment 4084

Ciekawe... Oba zaznaczone mają leasing jak coś :)
Twierdzą, że data zamówienia nie ma wpływu na przypisanie VIN ( oczywiście jeżeli data zawiera sie danym przedziale )

Barty

Nowy na Forum
Hejo wszystkim! Czy ma ktoś kontakt mailowy do Tesla / Pana Mateusza? Miał do mnie oddzwonić w sprawie mojej 3ki, ale jak na razie nic, a czytałem, że najlepiej to właśnie mailowo :-D

Boko

Fachowiec
Nie ma reguły.... miałem 3 VIN'y w kodzie z czego pierwsze dwa w ogole nie wpadły na portal, dopiero ostatni VIN przeskoczył dosyć szybko ze źródła storny na portal. Wygląda na to, że dostali wreszcie "matche" i musze obdzwonić każdego z potwierdzeniem danych do FV. Jak potwierdzisz to idzie ekspresem ... FV, płatnośc, data odbioru.
Czyli sekwencja zdarzen to 1) w VIN w kodzi 2) VIN na stronie 3) Telefon z Tesli 4) update dotyczacy zasiegu na stronie 5) faktura i potwierdzona data odbioru ??

Piernik

Posiadacz elektryka
Czyli sekwencja zdarzen to 1) w VIN w kodzi 2) VIN na stronie 3) Telefon z Tesli 4) update dotyczacy zasiegu na stronie 5) faktura i potwierdzona data odbioru ??
4) było z przodu u mnie, najpierw klik, potem VIN w kodzie się pojawił,