Rozmawiałem dzisiaj przez telefon z osobą z Tesli,skad masz info o terminach ?
Pisałem wyżej - mam JDG - "Imię Nazwisko" => Z racji, że powinienem podawać pełną nazwę to napisałem "Imię Nazwisko Imię Nazwisko" i poszła zwrotka.Czym zawiniłeś?
Nie ma reguły.... miałem 3 VIN'y w kodzie z czego pierwsze dwa w ogole nie wpadły na portal, dopiero ostatni VIN przeskoczył dosyć szybko ze źródła storny na portal. Wygląda na to, że dostali wreszcie "matche" i musze obdzwonić każdego z potwierdzeniem danych do FV. Jak potwierdzisz to idzie ekspresem ... FV, płatnośc, data odbioru.Pytanie do osob ktore mialy VIN w kodzie strony. Po tym jak zostal nadany, ile czekaliscie az wam sie zaktualizauje zamowienie na stronie? kojarze ze cos kolo 2 tyg?
Twierdzą, że data zamówienia nie ma wpływu na przypisanie VIN ( oczywiście jeżeli data zawiera sie danym przedziale )Starsza rezerwacja (początek listopada - miał być w grudniu - brak powiadomienia o zmniejszonym zasięgu):
Brak VINu
Nowsza rezerwacja (koniec listopada - brak powiadomienia o zmniejszonym zasięgu):
View attachment 4084
Ciekawe... Oba zaznaczone mają leasing jak coś![]()
Czyli sekwencja zdarzen to 1) w VIN w kodzi 2) VIN na stronie 3) Telefon z Tesli 4) update dotyczacy zasiegu na stronie 5) faktura i potwierdzona data odbioru ??Nie ma reguły.... miałem 3 VIN'y w kodzie z czego pierwsze dwa w ogole nie wpadły na portal, dopiero ostatni VIN przeskoczył dosyć szybko ze źródła storny na portal. Wygląda na to, że dostali wreszcie "matche" i musze obdzwonić każdego z potwierdzeniem danych do FV. Jak potwierdzisz to idzie ekspresem ... FV, płatnośc, data odbioru.
4) było z przodu u mnie, najpierw klik, potem VIN w kodzie się pojawił,Czyli sekwencja zdarzen to 1) w VIN w kodzi 2) VIN na stronie 3) Telefon z Tesli 4) update dotyczacy zasiegu na stronie 5) faktura i potwierdzona data odbioru ??