Pierwsze dostawy w 2022

3skowy

Zadomawiam się
Ale I kw wydaje się kompletnie nie zagrożony.
A i Ząbki raczej na bank tym razem nie będą przeciążone.
Trzymajmy za to kciuki. Szczególnie biorąc pod uwagę problemy z ME dla leasingów komunikacja z salonem może dużo ułatwić finalizację zakupu.

tomwroclaw

Fachowiec
a mi mówili ze koniec stycznia, coś mi się wydaje ze poczekamy do marca ;(
Oni tam sobie rzucają słowami o ścianę. Ja byłem na miejscu i usłyszałem "może się załapie Pan na początek lutego". Numer zamówienia ich nie interesował więc po prostu liczy się "kolejka". A sami nic nie wiedzą więc mówią jak im wygodnie. Co przyjedzie to wydadzą i nie mają więcej info. Szkoda że komunikacja w całej TESLI szwankuje no ale cóż...

Kuba K.

Posiadacz elektryka
To na odbior luty bym specjalnie nie liczył. Jak zawsze koniec kwartału na spiętrzeniu.

Sfotek

Posiadacz elektryka
Rozumiem, że to jest najwcześniejszy transport TM3 jaki pojawi się w Europie w 2022?
Tak, chociaz moze sie pojawic nowy bezposredni statek. Ten wyzej wspominamy … zatrzymuje sie w wielu portach stad tak dlugi czas podrozy i duze ryzyko opoznien.

krzyss

Pionier e-mobilności
Ale I kw wydaje się kompletnie nie zagrożony.
A i Ząbki raczej na bank tym razem nie będą przeciążone.
Oni zawsze maja problem… jak odbieralem w 03.2021 to tlumaczenie bylo ze to poczatki i dlatego… minely dwa odbiory i to samo…

usrobo

Posiadacz elektryka
Dajcie znać, jak komuś z listopadowych lub późniejszych zamówień wskoczy vin
ja z października dalej nie mam VIN. Na zagranicznych forach piszą ze jak auto załadują na statek to pojawia się VIN w kodzie strony. U mnie nic. Wiec chyba nie ten statek