Trzymajmy za to kciuki. Szczególnie biorąc pod uwagę problemy z ME dla leasingów komunikacja z salonem może dużo ułatwić finalizację zakupu.Ale I kw wydaje się kompletnie nie zagrożony.
A i Ząbki raczej na bank tym razem nie będą przeciążone.
Trzymajmy za to kciuki. Szczególnie biorąc pod uwagę problemy z ME dla leasingów komunikacja z salonem może dużo ułatwić finalizację zakupu.Ale I kw wydaje się kompletnie nie zagrożony.
Oni tam sobie rzucają słowami o ścianę. Ja byłem na miejscu i usłyszałem "może się załapie Pan na początek lutego". Numer zamówienia ich nie interesował więc po prostu liczy się "kolejka". A sami nic nie wiedzą więc mówią jak im wygodnie. Co przyjedzie to wydadzą i nie mają więcej info. Szkoda że komunikacja w całej TESLI szwankuje no ale cóż...a mi mówili ze koniec stycznia, coś mi się wydaje ze poczekamy do marca ;(
Rozumiem, że to jest najwcześniejszy transport TM3 jaki pojawi się w Europie w 2022?To na odbior luty bym specjalnie nie liczył. Jak zawsze koniec kwartału na spiętrzeniu.
Tak, chociaz moze sie pojawic nowy bezposredni statek. Ten wyzej wspominamy … zatrzymuje sie w wielu portach stad tak dlugi czas podrozy i duze ryzyko opoznien.Rozumiem, że to jest najwcześniejszy transport TM3 jaki pojawi się w Europie w 2022?
Oni zawsze maja problem… jak odbieralem w 03.2021 to tlumaczenie bylo ze to poczatki i dlatego… minely dwa odbiory i to samo…Ale I kw wydaje się kompletnie nie zagrożony.
Dajcie znać, jak komuś z listopadowych lub późniejszych zamówień wskoczy vinOni zawsze maja problem… jak odbieralem w 03.2021 to tlumaczenie bylo ze to poczatki i dlatego… minely dwa odbiory i to samo…
ja z października dalej nie mam VIN. Na zagranicznych forach piszą ze jak auto załadują na statek to pojawia się VIN w kodzie strony. U mnie nic. Wiec chyba nie ten statekDajcie znać, jak komuś z listopadowych lub późniejszych zamówień wskoczy vin