W ZOE spierdolili sporo a nie widze by ganiali mnie co miesiąc po nowy soft.Przeczytałem co poprawili, nie odbiega to od zakresu poprawek innych producentów, poprawiają to co spieprzyli i da się to softwarowe przykryć. Bo uruchomienie apki do Tik-Tok to nie jest zasadnicza poprawka. Dalej auto jeździ nie lata, ma taki zasięg jaki ma, nie rozumiem czym to się różni od innych producentów. Rozumiem ze brak obowiązkowych przeglądów to befit, tyle ze jak to wpłynie na bezpieczeństwo zwłaszcza bardziej ztyranych egzemplarzy nie wiadomo. Rozumiem ze asystent jazdy działa lepiej niż u większości, ma fajny tablet i zero przycisków. Ale właśnie dlatego nadal uważam że taki produkt wymaga solidnej sieci serwisowej i to żadna łaska, tylko inwestycja w rynek. Tak jak inwestowali w rynek w US czy Norwegi tak muszą tu zainwestować, łaski nie robią. Bo poza fanami marki to przeciętny kierowca nie kupi auta bez zaplecza serwisowego i tyle.
Chyba nadal nie rozumiesz.Bo poza fanami marki to przeciętny kierowca nie kupi auta bez zaplecza serwisowego i tyle.
🤣(...)
Ja już nie mam siły do niektórych z Was na tym forum ostatnio, bo człowiek stara się być miły, uczynny, przekazywać wartościowe treści, a niektórzy po prostu na to nie zasługują, bo siedzą tu chyba tylko po to, żeby zarazić innych swoim smutnym życiem...
Tutaj mozna znalezc codziennie najnowsze dane:Wracając do tematu wątku: czy ktoś z nas zboczeńców sprawdzających kody na stronie (a myślałem, że ja tak nie będę robił 🤦🤣) ma zebrane do kupy informacje o tych statkach i gdzie można sprawdzać co w nich płynie?
Pisałem kiedyś takie info:Wracając do tematu wątku: czy ktoś z nas zboczeńców sprawdzających kody na stronie (a myślałem, że ja tak nie będę robił 🤦🤣) ma zebrane do kupy informacje o tych statkach i gdzie można sprawdzać co w nich płynie?
u mnie tak samo - w sensie vin brak i umowy rezerwacji nie ma - mam tylko fakturę na zaliczkę i jej korektę w dokumentach.U mnie też, VIN brak, umowa rezerwacji zniknęła. Jakiekolwiek nawiązanie do ceny jest tylko przy zalogowaniu się przez komórkę, na wersji na PC nie ma w ogólePrzestałem się tym przejmować, na każdym froncie (również finansowania i dotacji) same niewiadome. Jak wyjdzie to wyjdzie, a jak nie to szukam spaliniaka.