Nie żartujw maju z pakietem opancerzenia na wypadek konfliktu![]()
Nie żartujw maju z pakietem opancerzenia na wypadek konfliktu![]()
a kiedy Viny?Właśnie dzwoniłem do TESLI WARSZAWA. Odnośnie procesorów dowiedziałem się że nie mają na razie takiej informacji, które auto jaki będzie mieć wiedzą tylko że będzie loteria i niestety część Intel część AMD. Dopóki nie dojada to nie wiedzą.
No to kto mowi prawde? tomwroclaw czy ostrie?Potwierdzam, dzisiaj po 15:00
Potwierdzam. Po 15 miałem telefon z taką samą informacją. 22.02 ma być w Warszawie, początek marca odbiory.
Model 3 RWD, biała, czarne wnętrze - finansowanie leasing. PKO z dotacją... zobaczymy co z tego wyjdzie 🤷♂️
Próbowałem się dowiedzieć jakim statkiem płynie, ale nie mieli konkretniej informacji.
Na pytanie czy auto przypisane do mnie będzie z AMD Ryzen, dostałem informacje, że tak.
Telefon do Mariusz Starz - Tesla Polska dzisiaj 15:20.Moim zdaniem @tomwroclaw - trochę, bo oni w salonie tak naprawdę nie mają pojęcia
Pamiętam jak czekałem na swoje auto w 12.2020, nie wiedzieli czy będzie z pompą ciepła czy nie, nie wiedzieli na jakim statku przypłynie... nic...
po raz 100 proszę o podawanie konkretnej wersjiTelefon do Mariusz Starz - Tesla Polska dzisiaj 15:20.
Moje pytania do niego/ odpowiedzi:
1. Nie mam jeszcze VIN / bo jeszcze dla Pana nie ma przydzielonego
2. Kiedy odbiór samochodu marzec??? / nie obiecuję że marzec
3. Czy mam wypełniać ostatni punk o płatności? / Nie bo mam zaznaczony leasing PKO
4. Czy Będzie nowy komp w samochodzie?/ tak będą wszystkie udogodnienia wraz z nowym kompem
5. Jak przyśpieszyć odbiór? / A załatwiony ma Pan Leasing? - tak mam pierwsza wpłata zrobiona czekamy na was (tesla) - jestem gotowy z dnia na dzień - ok. odnotuję w systemie co prawdopodobnie przyśpieszy odbiór, kosztem tych co nie przejdzie im leasing , co nie mają załatwionego nic itp.
Moim zdaniem właśnie dlatego jest jak jest. Ci co mają płatność gotówką i rzeczywiście nie biorą leasingu są obsługiwani szybciej bo mniej zabawy. Myślałem, że wszyscy już VINy dostali ale jak widać nie. Ja przed chwilą dzwoniłem bo mam już odbiór tak jak pisałem więc chciałem się dowiedzieć z ciekawości o to AMD to usłyszałem wprost, że wiedzą że auto płynie i tyle wiedzą. Nic więcej nie są w stanie obiecać. Myślę, że i tak ostatecznie się dowiemy przy odbiorach. Ja już przestałem o tym myśleć bo i tak się nie dowiempo raz 100 proszę o podawanie konkretnej wersji
naprawdę ułatwi nam to wywnioskowanie jak wygląda algorytm przydzielania VIN
domyślam się z opisu ze to nie postawa LR biała kwalifikująca się na dotacje?
sam dzwoniłeś czy oni dzwonili ?